rádio CD 70 navi , palubní počítač
-
rádio CD 70 navi , palubní počítač
čus lidi ! mám problém s palubním počítačem! v nabídce BC je pouze timer . je možno nějak aktivovat palubní počítač bez použití diagnostiky ?
- Reklama
-
Re: rádio CD 70 navi , palubní počítač
Ahoj, tenhle problém jsem taky řešil. V Pardubicích v Oplu mi tam šoupli softík za 2500kč mám palubní počíták. Ukazuje jenom spotřebu ale to mi stačí. Mám sice VECTRU C ale rádio stejný. Mimochodem nemáš nějaký mapy do navigace?
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec tenhle samí problém mám taky,ale nechce se mi za to dávat 2500,-kč. nevíte o tom někdo víc???
docela bych chtěl vědět za kolik jezdím atd. dík honza
docela bych chtěl vědět za kolik jezdím atd. dík honza
taky máme tu 70 a jenom timer asi si to nechame taky udělat!Nevite kde sehnat popř. jak vypalit nevigační cd? mám auto s francie!
Nasel jsem na torrentech nejaky mapy. Dokonce fungujou
Astra H kombi 2007 - 1,6 XER 85kw, bílá, LPG, tempomat, navigace, ...
nechceš poslat odkaz nebo něco? to jen vypališ na cd a de to?
stahnul jsem si z torrent opel vaxual cd 70 navi central evropa vypalil normal datove cd a v naavigaci to píše invalid cd!! poraďte!!!
nic neni zadarmo, zkoušel jsem vypálit DVD s mapou do audi a passatu a taky to nefunguje, prostě tomu chybí licenční klíčvydrysek píše:stahnul jsem si z torrent opel vaxual cd 70 navi central evropa vypalil normal datove cd a v naavigaci to píše invalid cd!! poraďte!!!
já používám garmina a jsem spokojenej
EX Opel Astra H caravan
Zdary,mám Opel Vauxhall CD70 Europe 2008,funguje skvěle,na torrentech lze sehnat všechno
tak sem si stahl to same central europe