Zobrazovanie navigacie na CID
Re: Zobrazovanie navigacie na CID
presne ten opel to bol, skoda, ze som nevedel predtym, uz som si to po nich opravil, ale vytaca ma, ze si nechali zato zaplatit a este to ani neurobili tak ako bolo treba. hlavne ze som tomu prijimaciemu technikovi vravel, ze ja si to chcem urobit sam a ze chcem od nich iba aby mi to naprogramovali. nechcel o tom ani pocut a sam by som to urobil lepsie a to som absolutny laik a to co viem je vsetko iba z tohto fora. takymto predajcom by mali okamzite zobrat licenciu.
- Reklama
No s tou licenciou by to bolo najlepsie ale kedze sme na to mali pani tak to asi nebude mozne:(
Ja kade chodim tade rozpravam aky su nemozny tak dufam ze som im aspon troska zakaznikov odohnal!
No a aspon vies ze uz k nim nikdy nepojdes tak isto ako ja!
Ja kade chodim tade rozpravam aky su nemozny tak dufam ze som im aspon troska zakaznikov odohnal!
No a aspon vies ze uz k nim nikdy nepojdes tak isto ako ja!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
budem sirit negativnu reklamu dalej, to sa nemusia bat ...
tak to je dost školácká chyba, rozhodně bych urgoval slevu minimálně na práci a trochu bych je vyprudil...
...ikdyž nejspíš v tom servise ničeho nedosáhneš, můžeš jejich případnou negativní reakcí zaslat s vysvětlením na generálního dovozce a uvidíš...
...ikdyž nejspíš v tom servise ničeho nedosáhneš, můžeš jejich případnou negativní reakcí zaslat s vysvětlením na generálního dovozce a uvidíš...
No Opel v ZA ozaj nie je bohvieco, chcel som original aby to sedelo a nebol problem nahodou, ked bude auto rozobrate tak mi cez telefon odmietli objednat 8€ tesnenie pod termostat na 17DTH, taku vec co ich musi stat maximalne 2€ a mali by ju mat snad bezne skladom. Ved aut po severe s tymto motorom beha vela, ci oni pri vymenach termostatov tieto tesnenia nemenia? Tak som ho nakoniec kupil za nejakych 1,5€ v elite, seriem na nich.
Diagnostiku robia po 50-70€.
BTW: odkial si zedd2000, ked tak PM
Diagnostiku robia po 50-70€.
BTW: odkial si zedd2000, ked tak PM
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
uz to mam napisane tu reklamaciu, poslem to a uvidim, sam som nato zvedavy ako sa k tomu postavia
cuduj sa svete opel servis zilina mi reklamaciu uznali, no neverim vlastnim usiam, teda uverim, ked mi vratia peniaze na ucet... ale volali mi, ze mi reklamaciu uznavaju ...