Informace o voze na CID
Informace o voze na CID
Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Informace o voze na CID
řeší se to tu pořád dokola a v nějakým tématu i aktuálně, každopádně z hlavní nabídky BC podržet settings než to pípne a pak tlačítkem BC listovatJirka156 píše:Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.
už není
Sice mam jen gid ale info mas i zde - https://www.opel-astra-h.cz/graficky-info-display-gid/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No neboj se, že jsem to nehledal pomocí kouzelného tlačítka HLEDAT. Ale bohužel jsem to nenašel, resp. jen pro GID. Nemohu tušit, že pro CID je to stejné. Proto můj dotaz.Gord píše:řeší se to tu pořád dokola a v nějakým tématu i aktuálně, každopádně z hlavní nabídky BC podržet settings než to pípne a pak tlačítkem BC listovatJirka156 píše:Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.