Informace o voze na CID

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Jirka156

Informace o voze na CID

Příspěvek od Jirka156 » 07 úno 2010, 20:15

Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť :oops: Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.

Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Re: Informace o voze na CID

Příspěvek od sladas opc » 07 úno 2010, 20:16

setings a ozve se pipnuti a pak listujes tlacitkem BC
Opel Astra OPC

Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord » 07 úno 2010, 20:17

Jirka156 píše:Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť :oops: Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.
řeší se to tu pořád dokola a v nějakým tématu i aktuálně, každopádně z hlavní nabídky BC podržet settings než to pípne a pak tlačítkem BC listovat
už není

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 07 úno 2010, 20:28

Sice mam jen gid ale info mas i zde - https://www.opel-astra-h.cz/graficky-info-display-gid/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Jirka156

Příspěvek od Jirka156 » 08 úno 2010, 15:56

Gord píše:
Jirka156 píše:Ahoj. Kdysi mi Roman ukazoval, jak vyvolat informace na CID u mojí Zafiry. Jenže ta paměť :oops: Mám Navi 70. Vím, že se muselo podržet tlačítko Settings, ale co dál? Potřebuji zkouknout palubní napětí, teplotu chl. kapaliny atd. Díky.
řeší se to tu pořád dokola a v nějakým tématu i aktuálně, každopádně z hlavní nabídky BC podržet settings než to pípne a pak tlačítkem BC listovat
No neboj se, že jsem to nehledal pomocí kouzelného tlačítka HLEDAT. Ale bohužel jsem to nenašel, resp. jen pro GID. Nemohu tušit, že pro CID je to stejné. Proto můj dotaz.

Odpovědět