Jo, no vidíš to, to mě nenapadlo. Díky! Sice neplánuji dávat 2din radio, kde by to zobrazení nejspíš mělo smysl, ale jako informační panel použít mobil, kterým bych se napojil na tu BT diagnostiku je asi zatím nejlepší řešení. Jinak, když jsi měnil to radio, zkoušel jsi to i bez volantového adaptéru? Zajímá mě, o které tlačítka přímo příjdu, jestli jen o pravou stranu (volume, next, prev), nebo i o tu levou? Protože jsem teď na netu narazil na zajímavý postup, jak se dostat do BC/hidden menu přes tlačítka na levé straně volantu.Sutner píše:edit: pro LUKR: ten palubní počítač prý jde pomocí BT konektoru OBD2 zobrazit i v multimed radiu
A ještě jedna věc. Červený vodič na adaptéru radia jsem plánoval napojit na červený vodič zapalovače (je to asi nejbližší), akorát připojený transmitter svítí i přes vypnutý klíček. Znamená to, že bych si nejspíš nepomohl a radio by jelo furt. Jak se dá toto nejšetrněji vyřešit? Kde nejblíž k radiu najdu jištěný vodič, který má signál po zastrčení/pootočení klíčku?