UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: mobilní portál s technologií bluetooth
Dik za info, tak upgrade bude tak jako tak nutny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Co som cital na forach, tak symbianove telefony nechcu moc dobre spolupracovat s UHP. Najlepsie vraj funguju k UHP starie mobily bez symbianu al WMobile. Firmware mam v N95 najnovsi....RomanK píše:Vidím, že máš Nokii N95, takže symbian. Spíš bych viděl problém v telefonu, než v UHP. Zkoušel jsi v něm aktualizovat FW? Ale spíš to dělají telefony s WM. Může to samozřejmě způsobovat i UHP, už jsem diagnostikoval dvě, které nefungují. Jedna občas šla a někdy ne (hlavně párování s telefonem a funkčnost BT). Servisní programování nepomohlo. Chtělo by zkusit, jestli na tvé jednotce UHP funguje jiný telefon se symbianem bez problémů.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Zdravím všechny.
Mohl by mi někdo poradit jak spárovat mobilní telefon s potrálem mobilního telefonu (UHP). Mám zafiru vyrobenou 3/2006 (NAVI CD 70 a na barevném disp. mám i sluchátko telefonu) a zda měla v té době již bluetooth. V servisu mě řekli, že potřebuji redukci na telefon za cca 6000,-Kč což se mi nechce dávat.
Mohl by mi někdo poradit jak spárovat mobilní telefon s potrálem mobilního telefonu (UHP). Mám zafiru vyrobenou 3/2006 (NAVI CD 70 a na barevném disp. mám i sluchátko telefonu) a zda měla v té době již bluetooth. V servisu mě řekli, že potřebuji redukci na telefon za cca 6000,-Kč což se mi nechce dávat.
Opel Zafira B COSMO 1,9 CDTI 110 kW Panorama, CD 70 NAVI, r.v. 03/2006
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Chod do menu telefonu na displeji, zaskrtni Bluetooth a UHP visible, celkom dole zadaj pin, napr. 0000, potom zapni bluetooth na mobile a na radiu daj start searching. Pridaj si svoj mobil, daj na nom ten isty PIN a je to...
Myslim, ze ak mas kolisku na mobil, budes mat urcite aj bluetooth.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
swabel píše:Chod do menu telefonu na displeji, zaskrtni Bluetooth a UHP visible, celkom dole zadaj pin, napr. 0000, potom zapni bluetooth na mobile a na radiu daj start searching. Pridaj si svoj mobil, daj na nom ten isty PIN a je to...
Když zapnu rádio, tak na ikoně telefonu (displeji v autě) se oběví NO PHONE a následně se vůbec nedostanu do menu telefonu.... Podotýkám, že telefon nebyl nikdy spárován a nemám ho připojen přes adaptér.
Nemá někdo českou příručku mobilního portálu???
nemohu se do toho dostat
A čo cena pokiaľ by som to chcel nechať spraviť v servise? Nevieš odhadnúť?
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
A zkusil jsi tlačítko "Seting" , když jsi na záložce telefonu?Martinmkz píše:nemohu se do toho dostat
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
Settings na záložkách otevře jen globální nastavení rádia: jazyk, jednotky...jaromirp píše:A zkusil jsi tlačítko "Seting" , když jsi na záložce telefonu?Martinmkz píše:nemohu se do toho dostat
V tomto případě je vadná jednotka UHP. Zkusil bych ji znovu nakonfigurovat, ale pokud na ní nepůjde zapnout TECHem bluetooth, tak ani servisní přeprogramování nepomůže.
Pro vyzkoušení funkce UHP jsou ještě dva postupy (mimo TECH 2):
- zkusit odpojit základnu telefonu (drží v ní kolébka pro telefon) od konektoru, který je zespodu. Pokud se ani pak do menu telefonu není možné dostat, tak vyzkoušet druhou funkční UHP, jestli se chová stejně. V tomto případě je chyba nejspíš v kabeláži.
- dát do kolébky telefon a vyzkoušet, jestli je pak možné se do menu dostat. Kolébky jsou pro různé telefony, takže je docela problém mít správnou kolébku i telefon, ale jejich připojením se vyřadí bluetooth. Pokud to bude fungovat, je problém v modulu bluetooth v UHP.
pozn. Kolébka pro mobilní telefon není nutná pro komunikaci přes bluetooth (logicky). Tudíž není ji potřeba kupovat (mnohdy za cenu vyšší než telefon).
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Omlouvám se, opravdu to tím tlačítkem nejde.
Byl jsem to teď zkusit a u mne to jde tak, že si na volantu (levé ovládání) navolím záložku pro telefon a pak to tlačítko (kolečko) stisknu a jsem v menu pro telefon, respektive bluetooth...
Byl jsem to teď zkusit a u mne to jde tak, že si na volantu (levé ovládání) navolím záložku pro telefon a pak to tlačítko (kolečko) stisknu a jsem v menu pro telefon, respektive bluetooth...
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....