Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti s demontáží DPS z předního panelu?
Nedaří se mi odstranit středový velký otočný knoflík, tahal jsem za něj poměrně velkou silou a vůbec se to nehne. Není to nějak zajištěno? Nevíte někdo. Potřebuji propájet kontakty kolem ovladače hlasitosti, ty jsou však z druhé strany dps a bez sundání toho kolečka desku nejde sundat.
Pokud někdo ví, prosím o radu..
Děkuji
Dotaz na demontáž DPS z panelu rádia CD70
- Kutil-spol
Dotaz na demontáž DPS z panelu rádia CD70
Opel Zafira B 1.8 16V 103KW
Ex: Opel Corsa 1.4i
Diagnostika OP-COM
Diagnostika OP-COM
- Reklama
Re: Dotaz na demontáž DPS z panelu rádia CD70
když nepomůže síla, zkus to ještě větší silou
Jedině hrubá síla, jde to opravdu hóóódně blbě, ale zajištěný nijak není.
Jinak k tomu propájení kontaktů......proč? Zlobí, vynechává ovladač hlasitosti? Pokud ano myslím si, že propájení nepomůže, pravděpodobně je v čudu samotný rotační enkodér. Ten se dá za pár kaček objednat na netu a pak vyměnit.
Jinak k tomu propájení kontaktů......proč? Zlobí, vynechává ovladač hlasitosti? Pokud ano myslím si, že propájení nepomůže, pravděpodobně je v čudu samotný rotační enkodér. Ten se dá za pár kaček objednat na netu a pak vyměnit.
- Kutil-spol
Tak asi dneska nemám den, budu muset zítra koupit plechovku špenátu a pokusit se znovu. Těžko se to drží, prsty už mě bolí a stejně se mi to nepodařilo sundat. Nechám to na zítra, třeba to půjde líp. Ovladač je asi volný nebo možná bude i třeba ho vyměnit s tím počítám, samovolně se mi nastavuje hlasitost když jedu po hrbolatější cestě. Ovládání na volantu jde bez potíží, ale na rádiu jde jen hlasitost zvyšovat a to ještě dost skokově, ubírat ale nejde. Nechal bych to tak kdyby se to samovolně nezvyšovalo. Jinak zapnutí a vypnutí jde bez problému. Není tam ani moc vidět, nerad bych desku zlomil takže jsem to moc nenatahoval. Kolečko nejde ani moc podebrat, poškodil bych plasty okolo a to bych psychicky neunesl...
Děkuji za radu, teď už jen dobře potáhnout a snad povolí...
Děkuji za radu, teď už jen dobře potáhnout a snad povolí...
Opel Zafira B 1.8 16V 103KW
Diagnostika OP-COM
Diagnostika OP-COM
Na desce čelního panelu není chyba. Chyba je na desce rádia.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301