Zdravím Vás kolegovia!
Mam problem zrejme s ventilatorom. Jednehl dna som zistil, ze mi nefuka do interiwru, aj ked mam automaticku klimu a mal som nastavene na 22 stupnou. Skusal som som rozne menit intenzitu fukania, kurenia atd., ale nic z toho nezaplo fukanie.Na druhy den, ked som nastartoval, to znova islo. Takto to robilo asi mesiac, ze sem tam sporadicky vypadlo a zase islo. No teraz uz tri dni nejde vobec a to som bol nedavno plnit a menit klimu a a kontrolovali aj kompresor, vsetko bolo v poriadku... Presiel som cele forum, nasiel som, ze sporadicky vypadava, alebo, ze ventilator piska, no mne uz nedje vobec.
POMOC PROSIM.
ventilátor, fúkanie, kúrenie - prestalo fungovať
ventilátor, fúkanie, kúrenie - prestalo fungovať
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
- Reklama
Re: ventilátor, fúkanie, kúrenie - prestalo fungovať
Nikto nic?
Treba ho vybrat a rozobrat, vycistit, skontrolovat uhliky.
Pripadne ho skusit zapojit na 12V priamo alebo zmerat, ci sa k nemu dostava stava.
Pripadne ho skusit zapojit na 12V priamo alebo zmerat, ci sa k nemu dostava stava.
Astra H, Z19DT
Oukej, dakujem. Idem na to a potom napisem, ako to islo.
Robil som to, pristup je ako k peniazom
Konektor sa odpaja tak, ze ho musis nahmatat po slepiacky, su to 2 samostatne kable, ide to von celkom v pohode.
Potom mas po obvode par srob a to je cele.
Ventilator sa rozobera tak, ze vycvakas spojky ktore ho drzia, das prec 2 sroby (opatrhne, mne sa jedna hned rozpadla) a opatrne vypacis.
Potom len zhodis elektroniku z hora, ide to velmi lahko
Konektor sa odpaja tak, ze ho musis nahmatat po slepiacky, su to 2 samostatne kable, ide to von celkom v pohode.
Potom mas po obvode par srob a to je cele.
Ventilator sa rozobera tak, ze vycvakas spojky ktore ho drzia, das prec 2 sroby (opatrhne, mne sa jedna hned rozpadla) a opatrne vypacis.
Potom len zhodis elektroniku z hora, ide to velmi lahko
Astra H, Z19DT
Dakujem za navod, skusim.