Nesvítí podsvícení rádia, topení a přepínače světel

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
brzda

Nesvítí podsvícení rádia, topení a přepínače světel

Příspěvek od brzda » 22 říj 2012, 19:08

Zdravím

odemykal se mi po nastartování kufr tak sem rozhodil zadek a malej konektor kterej je napojenej na lištu s osvětlením SPZ a tlačítka kufru byl plnej vody, asi z vnitřní vlhkosti. Tím začly moje dnešní práce. Pak jsem se rozhodl zafixovat volnej sloupek řízení (auto bylo bouraný) kterej má deformační uchycení a to je volný, takže volant chodil dopředu a dozadu cca o dva cm.
To se podařilo zafixovat ale po složení všech plastů nesvítí podsvícení ovládání rádia, topení a přepínače světel. Displej svítí a rádio hraje. Přepínač na světla nepřepíná přední světlomety a ani mlhovky nejdou zapnout. Podotýkám že přepínač světel jsem musel odpojit kvůli tomu sloupku řízení, ale asi byla chyba když jsem neodpojil baterku. Jinak nic jinýho sem neodpojoval. BAterku jsem pak zkoušel odpojit ale bohužel nic. Nemá někdo typ co s tím? Nějak se to zbláznilo :-) Díky
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw

Reklama

power2

Re: Nesvítí podsvícení rádia, topení a přepínače světel

Příspěvek od power2 » 22 říj 2012, 19:32

To se mi stalo když sem měnil ledky. Vydělej znovu ovládání světel a zkus ten kabel pořádně přitlačit a nebo s ním prostě zahejbat

brzda

Příspěvek od brzda » 23 říj 2012, 07:42

Měl jsi pravdu, ten konektor tam nejak blbě sedí, pohnul sem s ním a rozvítilo se to. Díky za radu.
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw

MMar

Příspěvek od MMar » 23 lis 2013, 15:15

Zdravim vas. Nesvieto mi podsvietenie radia, topenia a prepínačov svetiel. Všetky poistky su v poriadku. Baterku som na 15 minut odpojil, no stale to nefunguje. Vie mi niekto poradit v com by mohol byt problem, alebo vysvetlit hore popisane odporucanie?

Odpovědět