blikaji xenony help

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
kevin

blikaji xenony help

Příspěvek od kevin » 01 dub 2012, 22:08

nazdarek,mam problem,koupil jsem xenony druhovyrobu od depa,a hid sadu se slim balasty,a 4300k vybojky,ale po zapojeni a nastartovani mi xenony blikaji,a hybou se jako plaminek svicky!kdyz vypnu motor tak so rozsviti na plno,a prestanou blikat,ale kdyz necham nastartovano,a otocim kola do rejdu,a podrzim volant na konci,tak se to taky ustali!vubec to nechapu!naopak pri vyssim odberu ze serva by meli pohasnout,a ne se vic rosvitit,a zklidnit!
astra h 1.7 CDTI 74Kw,tempomat,cd 30 MP3.aux,215/55/16 opel hliniky

Reklama

x-father
Kontaktovat uživatele:

Re: blikaji xenony help

Příspěvek od x-father » 01 dub 2012, 22:20

No uz se tu podobny veci resili mockrat.

Stejne je to cely nehomologovanej bastl a svitit to nejak extra nebude. Ty depa sou spatny.

kevin

Příspěvek od kevin » 08 dub 2012, 22:54

od originalnich xenonu to na pohled nepoznas,a sviti to uplne stejne,a dekuju za radu!!!!!!!!!!!
astra h 1.7 CDTI 74Kw,tempomat,cd 30 MP3.aux,215/55/16 opel hliniky

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 09 dub 2012, 15:00

problem je jasnej blika to z toho duvodu ze xenony nejsou origo a tudiz jednotka pousti do svetel 55W kdezto xenony maji 35W to je ten celej problem..potreba dokoupit odpory ktere tuto vec dokazi zmenit..mel jsem presne tento problem odpory to vyresili ale nakonec jsem se na vse vykaslal a dal to vse zpet do originalu!!!
Opel Astra OPC

martinmi

Příspěvek od martinmi » 22 dub 2012, 18:09

kevin píše:nazdarek,mam problem,koupil jsem xenony druhovyrobu od depa,a hid sadu se slim balasty,a 4300k vybojky,ale po zapojeni a nastartovani mi xenony blikaji,a hybou se jako plaminek svicky!kdyz vypnu motor tak so rozsviti na plno,a prestanou blikat,ale kdyz necham nastartovano,a otocim kola do rejdu,a podrzim volant na konci,tak se to taky ustali!vubec to nechapu!naopak pri vyssim odberu ze serva by meli pohasnout,a ne se vic rosvitit,a zklidnit!
Ja som tiez tento problem riesil a stacilo len preprogramovat svetla na xenony.
OPEL ASTRA H 1.6 16v caravan

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 22 dub 2012, 19:08

v tom autě teda napřed xenony nebyly?

nebo byly a pouze jsi je vyměnil ?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

colli

Příspěvek od colli » 22 dub 2012, 19:24

Nevím jestli depa budou svítit stejně jako originály xenony :D tam bude problém v tom zapojení protože jsi tam měl určitě normalní žárovky.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 22 dub 2012, 20:11

sladas opc píše:problem je jasnej blika to z toho duvodu ze xenony nejsou origo a tudiz jednotka pousti do svetel 55W kdezto xenony maji 35W to je ten celej problem..potreba dokoupit odpory ktere tuto vec dokazi zmenit..mel jsem presne tento problem odpory to vyresili ale nakonec jsem se na vse vykaslal a dal to vse zpet do originalu!!!

ono to nebude o příkonu,s tim se kdejaká HID sada popere a úspěšně,ale bohužel kvalita tohoto výrobce je známá.. :?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 22 dub 2012, 20:44

sladas opc píše:problem je jasnej blika to z toho duvodu ze xenony nejsou origo a tudiz jednotka pousti do svetel 55W kdezto xenony maji 35W to je ten celej problem..!!!
Z elektrotechnickeho pohledu je tohle nesmysl.

Watty jsou jednotkou vykonu. Vykon je nasobek napeti a proudu.

Napeti je stale 12V.

Protekajici proud je zase napeti deleno odpor spotrebice.

V podstate pri stejnem napeti bude protekat tim vetsi proud, cim nizsi bude odpor pripoheneho spotrebice. S rostoucim proudem poroste vykon.

Rict, ze xenon ma 35W a auto mu dava 55W je tedy zcestne. Neni to o tom kolik Wattu auto spotrebici da. On si spotrbic proste veme tolik, na kolik je staveny (dle odporu).

U xenonu je spis problem, ze pri startu berou vyrazne vice, nez tech 35w a jednotka UEC zrejme hlida maximalni proud, ktery by tam pri nastaveni na halogeny byt nemel.

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 22 dub 2012, 20:45

Pripadne druhy problem muze byt, ze je tam naopak behem behu nizsi odber, nez jednotka ocekava.

Odpovědět