Klimatizace i po doplneni nefouka
Klimatizace i po doplneni nefouka
Ahoj všem, prohledaval jsem tema okolo klimatizace, ale odpoved na muj problem jsem nenasel.
Tedy minuly rok jsem nechal doplnit klimatizaci, vse fungovalo, pak jsem ji delsi dobu nepouzival , no a ted uz opet nefunguje, dnes jsem ji nechal znovu doplnit,cca 100 g ale nefouka tak jak predtim, kompresor spina,otacky motoru pri zapnuti a vypnuti take klesnou a zvysi se, pri jizde, to jakoby skubne, ale studeny vzduch neni
Jsou zde jeste nejaka dalsi cidla, ktere by bylo treba vymenit, napada vas nekoho neco ???
Objevi se i zavada u klimatizace pokud necham nacist auto v servisu ???
Diky za info - Jenda
Tedy minuly rok jsem nechal doplnit klimatizaci, vse fungovalo, pak jsem ji delsi dobu nepouzival , no a ted uz opet nefunguje, dnes jsem ji nechal znovu doplnit,cca 100 g ale nefouka tak jak predtim, kompresor spina,otacky motoru pri zapnuti a vypnuti take klesnou a zvysi se, pri jizde, to jakoby skubne, ale studeny vzduch neni
Jsou zde jeste nejaka dalsi cidla, ktere by bylo treba vymenit, napada vas nekoho neco ???
Objevi se i zavada u klimatizace pokud necham nacist auto v servisu ???
Diky za info - Jenda
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
Re: Klimatizace i po doplneni nefouka
mozna zacni tim jakou klimu mas manual bo auto?? rekl bych ze to vic lidem napovi
Naposledy upravil(a) vencator dne 08 čer 2011, 14:44, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Možná hloupý dotaz, ale jaká byla venkovní teplota a jakou jsi měl nastavenou žádanou teplotu? Mě se tohle děje třeba když venkovní teploměr ukazuje 18, žádaná je 20 ale v autě je "teplíčko", protože funguje na sluníčku jako skleník. Řešení je jednoduché. Dát žádanou teolotu níž než je aktuálně venkovní...
Klimu mam automatickou, zkousel jsem nastaveni vzdy nejnizsi, tusim ze je to 18 st, nebo se objevi LO - coz znamena nejnizsi teplota.
Bohuzel studeny vzduch se nedostavi
Bohuzel studeny vzduch se nedostavi
Problém je ak sa klimatizácia dlhodobo nepoužíva. Je potrebné ju aspoň raz za mesiac pustiť. Daj skontrolovať chladič klimatizácie, už sme ho mali niektorý rozpadnutý
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Diky Kessi, ale chladic je v poradku
Nevis zda kde jsou cidla klimy ??? Teda pokud nekde nejake jsou
Nevis zda kde jsou cidla klimy ??? Teda pokud nekde nejake jsou
Tak to daj nanovo premerať, vákuovať a naplniť. Ak bude pokles tlaku, tak daj aj kontrastnú látku, aby sa dal nájsť únik. Chyba je v tom z čoho sa dnes vyrábajú diely klimatizácie
Dnes jsem prijel ze servisu,tlak byl v poradku,barva je dana take, ale pod lampou zadny unik nezaznamenan.
Da se nacist chyba pres PC ???
Da se nacist chyba pres PC ???
Ak je prítomná určite. Mne napríklad pretlak v klíme hodil auto do núdzového režimu.
A není to třeba tak, že klima sice chladí, jen se ten studený vzduch nedostane do kabiny? Nemůže být problém v nějaká klapce / serve, které ten studený vzduch pouští do výdechů v kabině?