Dotaz na BC
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na BC
Ahoj, dneska jsem se byl podívat na Astru, asi ji zejtra vezmu, jediný blbý je, že má špatnou tyčku stabilizátoru, ale to je otázka litru, usmlouval jsem 5000 dolu. Ael zarazila mě jedna věc - má displej BID, tlačítko na rádiu BC je taky, ale když se zmáčkne, objeví se No Function. Předpokládám, že je tato funkce zablokovaná. Chci se zeptat, zda je možno tuto funkci povolit v OP-COMu, popř. kde přesně? Všem děkuju za odpovědi.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
Re: Dotaz na BC
vše se dozvíš, pokud se pokusíš použít odkaz "Hledat"

- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, asi jsem lehce dementní, ale celý forum jsem prolistoval křížem krážem (ne teda kvůli tomuhle), ale nevzpomínám si, že by tu byla někde jednoznačná odpověď
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Musis si to nechat naprogramovat 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Díky, to jsem si myslel, ale otázka zní, jde to v OP-COMu? Nebo to musí udělat někdo s TechII? A musím k tomu mít CarPass?
k aktivacii bc neotrebujes carpass . a aktivuje sa to Cez Tech2
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
alebo opcommiky_5 píše:k aktivacii bc neotrebujes carpass . a aktivuje sa to Cez Tech2
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ten OP-COM stači, tak vám velmi děkuju za odpověď, moc jste mi pomohli, hned zítra to zkusím. Ještě kdyby mi sem napsal nějakej dobrák napsal, kde přesně to najdu, tak bych vám byl vděčný:)
Mě to aktivovali u opelu a carpass jsem potřeboval
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
já jsem teda carpass taky potřeboval, ale možná to bylo kvůli párování rádia s BIDem...