blinkr blikne jednou
blinkr blikne jednou
zdravím
teď v zimním období se mě a mému kolegovi (má stejnou astru akorát o dva roky mladší) objevuje to, že po započetí úkonu blikání, ať už na první nebo na druhou polohu páčky, šipka směru blikne jen jednou. Až na třetí pokus většinou bliká tak jak má. Je to jev náhodný, většinou za mrazu a převážně šipka na levou stranu. Řešil někdo tuhle libůstku? Že by nějaký relátko zamrzalo? Jinak mám páčku s tempomatem.
teď v zimním období se mě a mému kolegovi (má stejnou astru akorát o dva roky mladší) objevuje to, že po započetí úkonu blikání, ať už na první nebo na druhou polohu páčky, šipka směru blikne jen jednou. Až na třetí pokus většinou bliká tak jak má. Je to jev náhodný, většinou za mrazu a převážně šipka na levou stranu. Řešil někdo tuhle libůstku? Že by nějaký relátko zamrzalo? Jinak mám páčku s tempomatem.
Naposledy upravil(a) brzda dne 28 úno 2011, 22:35, celkem upraveno 1 x.
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
- Reklama
Re: blinkr blikne jednou
Jů, mám to samé Nejsem jediný
Edit: Mám páčku bez tempomatu
Edit: Mám páčku bez tempomatu
Naposledy upravil(a) Werewolf dne 28 úno 2011, 20:45, celkem upraveno 1 x.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
mne to robi tiez. vzdy ked su minusove teploty. po druhy krat uz vacsinou blikne jak ma.
edit: mam packu bez tempomatu
edit: mam packu bez tempomatu
Naposledy upravil(a) jour dne 01 bře 2011, 11:03, celkem upraveno 1 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
mě to dělá taky to samé... hmmm......zajímavé....
páčka je bez tempomatu....
páčka je bez tempomatu....
Naposledy upravil(a) ice1975 dne 02 bře 2011, 14:40, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
Dělalo mně to stejné - při blinkru doleva, teď v zimě. RomanK nahrál novej soft a je to ok....
Astra GTC 1,9 (110kW)
aj mne to robilo pri dani blinkra do lava. Ale po tej zvolavacne na ktorej som bol tak mi to uz nerobi.
No dobře, tak to máme dost lidí. Teď pojďme analyzovat, proč to tak je. Páčkou? Nějakým tím elektronickým zařízením, který to zpracovává nebo že by špatně nastavenou sedačkou?
Taky nad tím přemýšlím proč to tak je, a proč jenom za zimy. Nemůže zůstávat viset nejaký relátko? Je to rébus
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw