Průměrná spotřeba je 0,0
Průměrná spotřeba je 0,0
Ahoj všem,
mám 3 roky starou Astru Caravan 1,9 CDTI 110kW. Zatím jsem kromě garančních prohlídek do auta nemusel investovat. Minulý týden jsem si ale všimnul, že průměrná dlouhodobá spotřeba na BC už není 7,4l/100km ale 0,0. Nemáte někdo zkušenost? Že by odešlo nějaké čidlo nebo něco takového?
Dík za odpovědi.
Honza
mám 3 roky starou Astru Caravan 1,9 CDTI 110kW. Zatím jsem kromě garančních prohlídek do auta nemusel investovat. Minulý týden jsem si ale všimnul, že průměrná dlouhodobá spotřeba na BC už není 7,4l/100km ale 0,0. Nemáte někdo zkušenost? Že by odešlo nějaké čidlo nebo něco takového?
Dík za odpovědi.
Honza
- Reklama
Re: Průměrná spotřeba je 0,0
Nemal si odpojený akumulátor?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Vědomě určitě ne. Kdyby ano, tak se podle mne smažou třeba i naladěné stanice na rádiu a to se nestalo. ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
naladene stanice sa ti nezmazu, tie su ulozene v nejakej flashke, ale vynulovali by sa ti hodiny
Tak to čoveče taky ne. Všechno je tak jak je, ale spotřeba je prostě na nule a už je tak týden.Auto jezdí, chybová hláška žádná. Jen ty nuly na průměrné spotřebě.Holt se asi zeptám někde v servisu. Ale jinak dík za typ. ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Tady bude zrada v displeji, který se stará o vyhodnocení veškerých dat a jejich zobrazení. Informace o spotřebě jsou posílány s ŘJ motoru po CAN sběrnici do displeje a je málo pravděpodobné, že by je přestal posílat. Zkusit přes TECH2 reset displeje, případně jeho opětovné nastavení, či přehrání jeho firmware. PS: Načítá se ti spotřebované palivo, nebo tam máš taky nulu?
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod ...
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Všechno ostatní funguje tak jak má. Okamžitá spotřeba, dojezd, hodiny, rádio, teplota in out vše jak má být. Včera mi tam na té průměrné spotřebě naskočila jedna desetina. Teď tam mam 0,1 ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Spotřebované palivo? To ani nevím, co je. Asi to ale nebude kolik zbývá km na nádrž, že ne?
zresetuj si pal. pc, nebo už si to dělal?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Nedělal a ani nevím jak a ani nevím, co se potom stane. Nesmažou se najeté km nebo něco takového?