Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Můžete mi někdo rozumně vysvětlit,k čemu je dobrý ukazatel hlasitosti, to snad slyším jak to hraje né? Nebo abych viděl, kolik zbývá do max.?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
- vojtavojta
Taky tomu jaksi nerozumim. Naco videt jak staci slyset.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
tak jednotka opat funguje ako ma. Asi naozaj stacilo dlhsie nechat zamknute.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Třeba při zesilování AUXu se né vždy z něho line zvuk a v tu chvíli nevím, jestli je to naplno, nebo je to ztišené. Tak stejně, když vlezu do auta, zapnu rádio a načítá se CDčko, někdy to trvá dýl, mám pocit, že je to úplně ztlumené a tak to zesílím a v tom to začne hrát, to bych vraždil, kór když máš v autě děcko.
Připojuju se prosbě ukazatele hlasitosti.... už jsem to zmiňoval na počátku projektu MKJ, ale asi jsem málo řval...
Připojuju se prosbě ukazatele hlasitosti.... už jsem to zmiňoval na počátku projektu MKJ, ale asi jsem málo řval...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zvyklý dávat hlasitost na určitý stupěn, i v buse, podle okolností. Třeba lidi ve voze s vypnutými ventilátory a vypnutým topením 10, to samé ale s otevřeným oknem řidiče 12, když mám zapnuté topení do vozu 14, když ventilátory a otevřené okno 13, když jsem sám 20, no jsou okolnosti, kdy vím co je max a více by znamenalo jen problémy z řad cestujících. Ale to je v práci. Doma to prostě chci, protože jsem na to zvyklý a je to standard na každém blbém rádiu, byť i za pár korun. Líbila by se mi žížala s číslem hlasitosti.Oťas píše:Můžete mi někdo rozumně vysvětlit,k čemu je dobrý ukazatel hlasitosti, to snad slyším jak to hraje né? Nebo abych viděl, kolik zbývá do max.?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
před časem jsem napsal, že z rádia není možné přečíst informaci o nastavené hlasitosti. Později jsem zjistil, že to u DVD90 možné je a tudíž MKJ skutečně může zobrazovat úroveň nastavené hlasitosti. Jak je to u CD30 a ostatních typů rádií nevím… budu nad tím uvažovat.Radoš92 píše:...kdyby MKJ uměl nějaký ukazatel hlasitosti". To je jedno, jestli numerickou stupnici, (jako klasická rádia), nebo nějakou žížalu, (jako třeba Astra J).
ve vertikálním směru mohu zobrazit max. 5 řádek (? – počet teď nevím přesně), takže otočení možné není.Midzi píše:mne by stacilo ak by sa otocili parkovacie senzory o 90° nech je to tak ako to ma byt.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě už mlčím, to je opravdu vážný důvod......Radoš92 píše:je to standard na každém blbém rádiu
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
PepaS: a co dodělávka na Vectry? Jak to vidíš?
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
-
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem získal velmi cenný zdroj informací k Vectra-C a MVK pomalu začínám vypouštět do světa, takže konečně přichází čas aktualizace FW pro MKJ & V-C...
Ahoj Pepíku, vím, že možná s křížkem po funuse, ale měl bych jeden nápad k MKJ. Dřív mě to nenapadlo, protože jsem neměl ECC, ale manuál.
U koncernových ClimaTroniců se mi líbí tlačítko ECON. Jednoduše zapíná a vypíná klimakompresor s tím, že ostatní nastavení zůstávají. U Opla je ta možnost taky, ale musí se zmáčknout ovladač klimatizace, navolit zaškrtávací políčko AC a tam zaškrtnout nebo ne. Krom toho, že to nejde z volantu, je to i zdlouhavý a odvádí to moc pozornosti.
Když courám po městě, nechci chladit, ale jet s otevřenýma oknama, mimo město naopak, ale taky ne vždycky, záleží na délce jízdy. No a vezmu-li v potaz mojí drahou polovičku, která má plný oči značek, křižovatek, plný ruce volnatu, není to šťastný řešení.
Nevím, jestli je to vůbec možný a jestli v tomto názoru nejsem sám samotinký, ale kdyby byla nějaká možnost dodělat do MKJ, aby se třeba delším podržením nějakého tlačítka zapnul a vypnul režim ECO, moc by se mi to líbilo.
Co vy an to kolegové a Ty, Pepíku?
U koncernových ClimaTroniců se mi líbí tlačítko ECON. Jednoduše zapíná a vypíná klimakompresor s tím, že ostatní nastavení zůstávají. U Opla je ta možnost taky, ale musí se zmáčknout ovladač klimatizace, navolit zaškrtávací políčko AC a tam zaškrtnout nebo ne. Krom toho, že to nejde z volantu, je to i zdlouhavý a odvádí to moc pozornosti.
Když courám po městě, nechci chladit, ale jet s otevřenýma oknama, mimo město naopak, ale taky ne vždycky, záleží na délce jízdy. No a vezmu-li v potaz mojí drahou polovičku, která má plný oči značek, křižovatek, plný ruce volnatu, není to šťastný řešení.
Nevím, jestli je to vůbec možný a jestli v tomto názoru nejsem sám samotinký, ale kdyby byla nějaká možnost dodělat do MKJ, aby se třeba delším podržením nějakého tlačítka zapnul a vypnul režim ECO, moc by se mi to líbilo.
Co vy an to kolegové a Ty, Pepíku?