Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Mayki to je to stejny co tu prodava stualarm viz. muj prispevek, akorat ze je to kurna levne....a nema to napajeni do auta
Naposledy upravil(a) falconik dne 13 srp 2012, 19:32, celkem upraveno 1 x.
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
zatím nevím, jak toto vyřešitpower2 píše:Jeden takovej dotaz. Nevim, jestli to tady bylo zmíněný. Když zvolím v MKJ menu video, přepne se i vstup zvuku z AUX?
To je to stejný, co sem dával falconik, akorát o litr levnějšíMayki píše:Mě by se líbilo něco takového http://www.ebay.com/itm/USB-1080P-HD-Mi ... 3379ef2fe1 a za tu cenu je to dobrá volba, NTSC to umí a má to i přepínání 4:3/16:9, zvládá titulky, MKV, DivX...
Jaká náhodička, tady to zrovna někdo prodává na Aukru...
http://aukro.cz/usb-multimedialni-prehr ... 58799.html
http://aukro.cz/usb-multimedialni-prehr ... 58799.html
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Pepas: Nedalo by se přidat zapínání klimatizace na jedno z tlačítek volantu? (třeba dlouhý stitsk levého kolečka - volba místo zobrazení teploty?)
Dobrej tip Zoliku, to bych taky uvital
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To uz ste chlapi liny sahnout rukou 40 cm vedle?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
jendou ne ale tuknout do kolečka, pootočit, tuknout, pootočit tuknout už celkem ano....
Dotaz mířený na Pepase: Jak to vypadá s ovládáním nezávislého topení či přihřívače přes MKJ? Nějaký pokrok? Zima se blíží a ráno se už topení zapíná..(pro uvedení do obrazu pro ostatní: Jedno z přání uživatelů co mají MKJ a topení je umožnění vypínání topení přes MKJ při drobném popojíždění, přeparkování, a tudíž zabránění častého spouštění a vypínání topení v těchto nechtěných situacích.
Vectra C Caravan 2006 1.9 CDTI 110kw
Marinaaaa píše:Dotaz mířený na Pepase: Jak to vypadá s ovládáním nezávislého topení či přihřívače přes MKJ? Nějaký pokrok? Zima se blíží a ráno se už topení zapíná..(pro uvedení do obrazu pro ostatní: Jedno z přání uživatelů co mají MKJ a topení je umožnění vypínání topení přes MKJ při drobném popojíždění, přeparkování, a tudíž zabránění častého spouštění a vypínání topení v těchto nechtěných situacích.
Marinaaaa:
Vecter je málo, musíme počkat, viz níže odpověď PepaS:
martulik
PepaS
Předmět příspěvku: Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
PříspěvekNapsal: 11 srp 2012, 18:36
moje plány prací na Vectra-C výrazně narušil zájem majitelů CIDů o Modul Video Konvertoru. Myslel jsem si, že po dokončení základních komfortních funkcí pro A-H a Z-B budu mít klid na práce na V-C, jenže hodně majitelů CIDů lační po videu, takže jsem musel změnit svoje priority . V současné době jezdí MKJ v 11 vozech Vectra-C a krom chybějících komfortních funkcí tam mám ještě resty u motorů Z28NEx a Z30DT – za hlavu to hodit nemohu, ale budu to řešit později . Asi se majitelé V-C na mě zlobí, za což se jim omlouvám, ale jinak to nejde...
Co se týče rozšiřování funkcí MKJ, jsem ve fázi sbírání nápadů a připomínek. Jakmile vypustím MVK do světa, vrátím se zase k rozšiřování funkcí MKJ (první na řadě bude V-C)
A stav MVK? Navrhuji plošný spoj - viz. obrázek...
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d