OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Ahoj, mám jednu otázku pro uživatele op-comu. Vloni přesně 26.10, jsem vyresetoval nápis INSP. V IPC se pak zobrazila hodnota 365 dní a 30000km do příštího servisu. Dnes jsem mrknul na hodnoty a píše mi to, že zbývá 100 dní nebo 19100km. To je nějaká blbost, mělo by tam být 6 dnů...Nesetkal se stím někdo? Používám china clone V5.
- Reklama
Poradí někdo jak rozchodit OPCOM? Objednal jsem čínský klon, na desce označeno jako V5, nainstaloval z přiloženého cd OPCOM (verze 081016) + ovladač. Při testu interface vše proběhne O.K., vyčte firmware V01.45. Po připojení k vozidlu nemůže navázat komunikaci s ECU. Dělám někde chybu a je třeba ještě něco nastavit?
Opel Astra H 1.9 cdti
máš otočenej klíček?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jasně že mám zapnutý zapalování. Podle mě by to mělo chodit jen to zkrátka nemaká..... Ještě zvažuji stáhnout jinou verzi softu, ale pokud číňan přibalil cd se sw, tak by to snad mělo chodit
Opel Astra H 1.9 cdti
A máš XP, alebo Win 7 ??? Lebo na win 8 to nejdeVaclav píše:Jasně že mám zapnutý zapalování. Podle mě by to mělo chodit jen to zkrátka nemaká..... Ještě zvažuji stáhnout jinou verzi softu, ale pokud číňan přibalil cd se sw, tak by to snad mělo chodit
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Mám to na win XP. Ještě zvažuju přeflashovat firmware OPCOMu a zkusit jinou verzi SW. Jen nevím, jestli mi novější verze pomůže a ani nevím co je na ní lepšího.
Opel Astra H 1.9 cdti
- vojtavojta
Ja to mám riešené cez VMware workstation na win8 a ide to v pohode, akurát že niekedy mi pri celodiagnostike na všetky pozície dá 3 otázniky (???) vtedy odpojím kábel aj z auta aj z usb a znova napojím a už to ide
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Problém vyřešen instalací jiné verze. Po jejím nainstalování začala korektně chodit i původní verze dodaná Číňanem, takže asi problém s ovladačem na sw z Číny.
Opel Astra H 1.9 cdti
Mne to nechcela najnovsia verzia chodit pod WinXP SP3 tak som to nainstaloval na Win8.1 64bit a funguje. Dnes som to vyskusal aj na aute.