Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
V případě aktivace airbagu se auto automaticky odemkne a aktivují se blikáním všechny směrové světla.
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš vyzkoušeno ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jo hihihi a pak při každém otočení klíčku auto bliká, musíš vždy vypnout trojúhelník do doby mež vymažeš crash s airbagu.Frydex píše:Máš vyzkoušeno ?
já taky a je to tak Vyzkoušel sem si to se starou 1.6kou
Srna +mé OPC = úspěšný test airbagu a plný mražák zvěřiny
spočítal jsem, že mne vyšlo 1kg srnčího asi na 2800 Kč hihi
spočítal jsem, že mne vyšlo 1kg srnčího asi na 2800 Kč hihi
OP-COMem ano, samozřejmě v případě přítomnosti RECPepaS píše: Měl jsem za tom, že to lze nastavit u všech verzí.
Jak to vypadá s návrhem video-modulu? Jinak po aktualizaci sem nezaznamenal žádnou chybku s open&start
A Vectra?
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
-
- Kontaktovat uživatele:
moje plány prací na Vectra-C výrazně narušil zájem majitelů CIDů o Modul Video Konvertoru. Myslel jsem si, že po dokončení základních komfortních funkcí pro A-H a Z-B budu mít klid na práce na V-C, jenže hodně majitelů CIDů lační po videu, takže jsem musel změnit svoje priority . V současné době jezdí MKJ v 11 vozech Vectra-C a krom chybějících komfortních funkcí tam mám ještě resty u motorů Z28NEx a Z30DT – za hlavu to hodit nemohu, ale budu to řešit později . Asi se majitelé V-C na mě zlobí, za což se jim omlouvám, ale jinak to nejde...
Co se týče rozšiřování funkcí MKJ, jsem ve fázi sbírání nápadů a připomínek. Jakmile vypustím MVK do světa, vrátím se zase k rozšiřování funkcí MKJ (první na řadě bude V-C)
A stav MVK? Navrhuji plošný spoj - viz. obrázek...
Ve volných chvílích můžete řešit zdroj DVD/DVB-T signálů a couvací kameru. Kameru už jsem si za 18 USD koupil na e-bay, funguje slušně, ale nevím, jak to bude vypadat v reálném provozu. Ideální by byla širokoúhlá kamera produkující obraz ve formátu 16:9. Čínské OPEL kamery jsou ve formátu 4:3...
Co se týče rozšiřování funkcí MKJ, jsem ve fázi sbírání nápadů a připomínek. Jakmile vypustím MVK do světa, vrátím se zase k rozšiřování funkcí MKJ (první na řadě bude V-C)
A stav MVK? Navrhuji plošný spoj - viz. obrázek...
Ve volných chvílích můžete řešit zdroj DVD/DVB-T signálů a couvací kameru. Kameru už jsem si za 18 USD koupil na e-bay, funguje slušně, ale nevím, jak to bude vypadat v reálném provozu. Ideální by byla širokoúhlá kamera produkující obraz ve formátu 16:9. Čínské OPEL kamery jsou ve formátu 4:3...
no co už naděláme VC je asi málo rozšířená
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005