Otoceni klickem a nic se nedeje
- vojtavojta
Re: Otoceni klickem a nic se nedeje
Ano Stando,zkusim novou baterii v klici,ale ji koupim az zitra.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
- vojtavojta
Po vymene baterii vsechno v poradku.To sice urcite vite,ale oznaceni baterii je CR2032.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Tak se přidávám do party . Koupil jsem astru a po 3 týdnech začala při startování blikat kontrola auta s klíčkem. Chyby 1614 a 1616. Problém se dost stupňuje a teď pomalu při každým startu musím vytahovat klíček a zkoušet dokud nenastartuje. Pojedu na přeprogramování CIM tak snad to pomůže.
Opel Astra H 1.6i Twinport (2006) 77kW
Občas mi to taky udělá, ale je to spíš tím, že chvátám a nenechám pohasnout kontrolky v druhé poloze klíčku. Když v klidu otočím, nechám zhasnout, nikdy není problém. Vím, že by to mělo makat i na fofr mod, ale tím je cim zahlcen asi více informacema a občas hodí chybu. Ovšem pokud to dělá i když je vše v klidném postupu, pak je to divný a třeba asi diagnostikovat.
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
Abych zde přispěl něčím trošku přínosným. Dneska jsem navštívil Opel v Olomouci.
Nový CIM modul v oplu cena 10 000 Kč se slevou kolem 6 800 Kč + práce.
Zjištění bezpečnostních kódu 1000 Kč.
Aktualizace CIM 1500 kč.
Ceny Opel Moto Morava.
Jinak pokud ŘJ neobsahuje chyby, autíčko s klíčkem zhasne s ostatními kontrolkami. Zůstane svítit jen olej a dobíjení
Nový CIM modul v oplu cena 10 000 Kč se slevou kolem 6 800 Kč + práce.
Zjištění bezpečnostních kódu 1000 Kč.
Aktualizace CIM 1500 kč.
Ceny Opel Moto Morava.
Jinak pokud ŘJ neobsahuje chyby, autíčko s klíčkem zhasne s ostatními kontrolkami. Zůstane svítit jen olej a dobíjení
Opel Astra H 1.6i Twinport (2006) 77kW