OPCOM - vase skusenosti
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPCOM - vase skusenosti
Tak to zamykání funguje i na novějším MR.... už mi to maká... díky
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
No treba se to u tebe bude chovat jinak.Antero píše:To si me moc nepotesil, hlavne kvuli vypinani ESP se chystam tlacitko SPORT dodelatx-father píše: Co se rezimu tlacitka SPORT tyce, tak jsem sice bez problemu prehodil hodnotu z pritomno na sportovni podvozek a overil ze to tam zustalo, ale stejne nejde ESP vypnout.
Jeste jsem si vsiml jedne zmeny. Tlacitko se rozsviti po stisku i pri zapnutem zapalovani a vypnutem motoru. Predtim kdyz jsem to mel na "pritomno" reagovalo az po nastartovani.
Ale mam takove tuseni, ze krom toho ze se rozsviti to ted nic nedela. Predtim me na to aspon reagoval plyn, ale ted mam pocit, ze nedela ani to. Ale zkousel jsem to jen na miste a ne za jizdy, tak se moznam pletu. Uvidim zitra at s tim vyjedu.
Doufam, ze to pujde opcomem aspon kdyztak vratit tak jak to bylo,
Tak sem kecal. To ze se da zapnout sport uz pred nastartovanim je normalni v obou rezimech. Taktez v rezimu sportovniho podvozku funguje zapnuti sport rezimu, ale opravdu me tim nejde vypnout ESP. At drzim tlacitko jak dlouho chci, tak to nic nedela.x-father píše:No treba se to u tebe bude chovat jinak.x-father píše: Co se rezimu tlacitka SPORT tyce, tak jsem sice bez problemu prehodil hodnotu z pritomno na sportovni podvozek a overil ze to tam zustalo, ale stejne nejde ESP vypnout.
Jeste jsem si vsiml jedne zmeny. Tlacitko se rozsviti po stisku i pri zapnutem zapalovani a vypnutem motoru. Predtim kdyz jsem to mel na "pritomno" reagovalo az po nastartovani.
Ale mam takove tuseni, ze krom toho ze se rozsviti to ted nic nedela. Predtim me na to aspon reagoval plyn, ale ted mam pocit, ze nedela ani to. Ale zkousel jsem to jen na miste a ne za jizdy, tak se moznam pletu. Uvidim zitra at s tim vyjedu.
Doufam, ze to pujde opcomem aspon kdyztak vratit tak jak to bylo,
Zkusim jsem to i uplne vypnout, aby si overil, ze se konfigurace skutecne prepisuje a prepisuje se. Ale ani v poloze with sport chasis nejde ESP deaktivovat
A posilovac programovat nejde. Jde jen zjistit otacky pumpy a proudovy odber a to je cele.
Co myslíte, zvládla by poslední verze OP-COMu (mám na mysli samozřejmě klon) i MY2011?
Hele kde se programuje denni sviceni. Ja si uz opcomem prolez kde co, ale toho sviceni jsem si nevsiml.
Jinak kilometry se daj vycist z IPC i ECU. Trochu me zarazilo, ze se hodnota asi o 500 km lisi. Pochopil bych, kdyby napriklad v tovarne po testech resetovali budiky, ale me ukazujou budika vic nez ECU. Auto mam od zacatku jako nove, take pretacene to nebylo.
Jinak kilometry se daj vycist z IPC i ECU. Trochu me zarazilo, ze se hodnota asi o 500 km lisi. Pochopil bych, kdyby napriklad v tovarne po testech resetovali budiky, ale me ukazujou budika vic nez ECU. Auto mam od zacatku jako nove, take pretacene to nebylo.
denni sviceni se programuje v UEC + REC
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Mně zase naopak budík ukazuje o cca 600km míň než ECU...x-father píše:ale me ukazujou budika vic nez ECU.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
A ve starších verzích OP-Comu to šlo víckrát nastavit km?leilak1 píše:v novom opcome sa dá iba ževraj raz !!!
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Tak jsem skoušel ten nový soft OPCOM CHINA-CLONE 2010 ale Astra J nekomunikuje sice Astra J tam je ale nejde to ,piše to Unit ECU
ahoj,
uvazuju o koupi astry h caravan, 1,9 CDTi a chci se zeptat, kde prez OPCOM najdu, ze byl pretocen tachometr? poznam to tak, ze odometr nesedi s udajem na tachometru?
daji se stocene km poznat, nebo to ani opcom nepozna?
diky
uvazuju o koupi astry h caravan, 1,9 CDTi a chci se zeptat, kde prez OPCOM najdu, ze byl pretocen tachometr? poznam to tak, ze odometr nesedi s udajem na tachometru?
daji se stocene km poznat, nebo to ani opcom nepozna?
diky
Naposledy upravil(a) dogee dne 27 zář 2010, 08:33, celkem upraveno 1 x.