OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Hojte,
tak jsem si tak dlouho "hral" s kabelem a ruznymi instalacemi(shanel jsme ceskou verzi) az jsem ho uspal .. Nemate nekdo moznost ho opravit nebo kontakt kdo to muze spravit. Zkousel jsem OPCOM FUT, OPCOM Loader, a nic, takze jsem v koncich ...
diky
F.
tak jsem si tak dlouho "hral" s kabelem a ruznymi instalacemi(shanel jsme ceskou verzi) az jsem ho uspal .. Nemate nekdo moznost ho opravit nebo kontakt kdo to muze spravit. Zkousel jsem OPCOM FUT, OPCOM Loader, a nic, takze jsem v koncich ...
diky
F.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
Proč myslíš, že téměř každý přeprodejce čínského klonu uvádí v popise následující větu "POZOR - použití jiného sw může vést k přepsání fw v interfacu a tím jeho poškození " či obdobnou. Sis vydělal.
Nejjednodušší cesta - koupit si nový kabel na ebay, jen si počkáš 3 týdny až měsíc na dodání z číny. Ceny teď hodně spadly, tak jej koupíš za půlku co dřív.
Např. tu :
http://www.ebay.com/itm/Professional-Au ... b2&vxp=mtr
Edit nějaký video na OPCOM Loader fail tu:
Programování opcomu pomocí PICkit 3
Nejjednodušší cesta - koupit si nový kabel na ebay, jen si počkáš 3 týdny až měsíc na dodání z číny. Ceny teď hodně spadly, tak jej koupíš za půlku co dřív.
Např. tu :
http://www.ebay.com/itm/Professional-Au ... b2&vxp=mtr
Edit nějaký video na OPCOM Loader fail tu:
Programování opcomu pomocí PICkit 3
Naposledy upravil(a) hazmec dne 06 bře 2014, 15:43, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Hoj, ja uz jsem mel CHINA clon rozjety pred dvema lety,dokud jsme nereinstaloval notas a zapomnel jsem na OP-COM. A kdyz jsem instaloval, tak jsem chtel ceskou verzi a tak dlouho jsem pokousel stesti, az se stalo co se stalo.
Uz jsem se koukal na ebay hned po napsani prispevku.
EDIT: A uz je objednano, opravdu ty ceny jsou uplne jinde nez kdysi.
Uz jsem se koukal na ebay hned po napsani prispevku.
EDIT: A uz je objednano, opravdu ty ceny jsou uplne jinde nez kdysi.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- vojtavojta
Ve ctvrtek jedu vycistit a doplnit klimu a jsem chtel se mrknout op-comem na tlak a vubec me to nechtelo pustit na test. Mam zato ze kdysi jsem se na to dival. Klimu mel jsem pustenou a nic. Poradi nekdo co jsem delal spatne. Jsem s toho jelen.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Tak se zeptam jinak. Urcite jste delali test klimy. Jsou v op-comu dve moznosti,manualni a elektronicka. Ja mam manual a vcera jsem se chtel podivat na tlak klimy a bohuzel jsem se nemohl dostat do testu. Jak jste to delali Vy???
OP-COM
OP-COM
Vojto, já myslím, že to jde jenom u automatický a já ji mám a jde to...
- vojtavojta
Prave sakra,se mi zda,ze kdysi jsem se na to dival (ale ruku do ohne nedam),a zkousel jsem to aj dnes a nic
A nemuze to byt tim,ze je tam tak slaby tlak,klima vubec nezpina a proto to nechce mne pustit na test.Asi jo,ze???
A nemuze to byt tim,ze je tam tak slaby tlak,klima vubec nezpina a proto to nechce mne pustit na test.Asi jo,ze???
OP-COM
OP-COM
V takovém případě bych v "measuring blocks" jednotky motoru hledal položku "A/C Cutoff Mode (Air Conditioning)" - pokud je to v pořádku, měla by se tam ukazovat hodnota "System OK", jinak "Underpressure" - to jsem tam měl já při děravém chladiči klimy.
Já mám ovšem Z17DTH, nevím jestli je to u benzínu stejně...
před opravou:
po opravě:
Já mám ovšem Z17DTH, nevím jestli je to u benzínu stejně...
před opravou:
Kód: Vybrat vše
A/C Information Switch (Air Conditioning),Inactive
A/C Pressure (Air Conditioning),165 kPa
A/C Pressure (Air Conditioning),0.4 V
A/C Cutoff Mode (Air Conditioning),Underpressure
A/C Relay (Air Conditioning),Inactive
Kód: Vybrat vše
A/C Information Switch (Air Conditioning),Inactive
A/C Pressure (Air Conditioning),525 kPa
A/C Pressure (Air Conditioning),0.8 V
A/C Cutoff Mode (Air Conditioning),System OK
A/C Relay (Air Conditioning),Inactive
- vojtavojta
Ahojte, viete mi niekto poradit, ci ked si kupim nejaky opcom china klon, bude mi fungovat na aute vyrobenom v 2013? Lebo co som pozeral na ebay, tak najvyssie, co som nasiel je, ze to vie diagnostikovat vsetky auta vyrobene do 2010. Chcem si nim zatial zmenit len denne svietenie z 1 na 5. Mate s tym niekto skusenosti aj s novym autom? Vdaka.