Příspěvek
od bubo » 05 srp 2011, 22:40
Pokud jsi koupil pěnu , tak tam tudy se nestříká . Já jsem to dělal takto a mám zatím pokoj : Koupil jsem ,,parfémovanou desinfekci ,, - pěnu s hadičkou . To je jedno jaký výrobce , ale aby byla parfémovaná ( auto pak nádherně voní ) Vyndal jsem pylák ( návod na výměnu najdeš ve fóru ) a do celého toho prostoru před výparník nastříkal tu pěnu . Zandal deklík a pustil chvilku ventilátor naplno - aby ta pěna prošla výparníkem a všechny ty žebra aby byly tím tlakem pročištěny a desinfikovány . To jsem udělal 2x za sebou . Pak jsem tu pěnu nastříkal aplikační hadičkou do všech výdechů v kabině ( hadičku zasunout vždy nadoraz a pomalu stříkat a vytahovat ) a nechal do rána působit a vyschnout . Druhý den se vrátil pylák ( byl zánovní - 2 měsíce - ty si pořiď nový , jestli ho nemáš taky zánovní ) a klimoška krásně voní a po vypnutí už nesmrdí . To jsem dělal vloni , celou sezonu byl od smradu klid , letos jsem zatím nedesinfikoval , ale už zase začínám trochu po vypnutí klimy cítit zápach , takže v brzké době koupím nový pylák a udělám čistění jako loni .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,