Ale jinak celkove spokojenost, jen tu sedacku ridice jsem zase musel asi 10km cestou do Teplic stelovat nez jsem nasel spravny posez jako jsem mel predtim.
PS. Nikdo se cestine v CIDu nedivil, asi jsem nebyl prvni kdo tam s ni byl

O té svolávačce jsem se dozvěděl uplně náhodou, ale myslím si,jestli jezdíte na pravidelné servisní prohlídky k jednomu servisu, tak při další návštěvě byste mohli poprosit ať vás upozorní v případě nějakých svolávacích akcí. Myslím si, že pokud jste tam pravidelným zákazníkem, tak mohli by se k tomu postavit kladně.libca píše:Rád bych se zeptal, vojtyvojty, jak přišel na svolávačku? Došel ti dopis, nebo máš nějaké jiné možnosti. Protože by bylo určitě výborné, kdyby někdo informoval o podobných akcích, jelikož většina už má auto jako druhý majitel atd., takže se k němu pozvánka ani nedostane.
Dneska jsem psal u nás v UL do Opla a řekli mi, že se mám stavit. Je prý jedno, kde je auto koupený, je to prostě Opelmilosh píše:Dnes jsem absolvoval u nas v UL, byl jsem tam asi hodku, ale skoro 20m trvalo vyplneni udaju meho auta, s geckem uz jsem tam regly, ale hacko v databazi jeste nemeli. Desne se divili kde jsem na to prisel ze je tato akce kdyz auto nemam od nich ale navic z nemecka![]()
Ale jinak celkove spokojenost, jen tu sedacku ridice jsem zase musel asi 10km cestou do Teplic stelovat nez jsem nasel spravny posez jako jsem mel predtim.
PS. Nikdo se cestine v CIDu nedivil, asi jsem nebyl prvni kdo tam s ni byl
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |