LED diody v kufru
Re: LED diody v kufru
tak to je vymyslene super
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Reklama
Dobrá práce Musim uznat, že to máš lepší než já. Ale předělávat to nebudu
palec hore chlapi!!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
2 pueblo :
Slobodníka dajte tomu vojakovi!
Musím kriticky uznat, že takto dotažené řešení osvětlení v kufru je zatím to nejlepší co tu kdo spáchal. Prostě dobrá práce.
2 DIMI:
Neke, beztak už sháníš matroš a nebo už jsi to spáchal
Slobodníka dajte tomu vojakovi!
Musím kriticky uznat, že takto dotažené řešení osvětlení v kufru je zatím to nejlepší co tu kdo spáchal. Prostě dobrá práce.
2 DIMI:
Neke, beztak už sháníš matroš a nebo už jsi to spáchal
Ocenuji Pavliku ze ses do toho pustil, ale stale nejak nemuzu prijit na duvod proc to delat? To se denne hodku v noci hrabes v kurfu ze ti je to origo svetylko malo?
Nehlede na to zes to mel spis pred focenim vyluxovat
BTW: Flex organizer mam taky ale ty prepravky jsem u toho nemel
Nehlede na to zes to mel spis pred focenim vyluxovat
BTW: Flex organizer mam taky ale ty prepravky jsem u toho nemel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj, dobrá práce..
Flex organizér nemám, ale koukám, že se dá levně nahradit.. Já mám jednu malou z Bauhausu a všichni se mi smějou, co v ní pořád vozím..
Flex organizér nemám, ale koukám, že se dá levně nahradit.. Já mám jednu malou z Bauhausu a všichni se mi smějou, co v ní pořád vozím..
Milouši jezdíme na noc Chorvatsko, v zimě Itálii a když se máš na odpočívadle přehrabovat v hromadě tašek abys naplnil vštečná přání ratolestí, fakt to není k zahození
Co se týká úklidu, máš pravdu Maličko mrdník, ale já byl tak nadšenej tím, že to funguje, že jsem ty 3 smítka neřešil
No a bedýnky.....to ze zeptej mojí drahý polovičky, jakmile jedna chybí, hned jsem podroben výslechu pod ostrým světlem lampičky
Co se týká úklidu, máš pravdu Maličko mrdník, ale já byl tak nadšenej tím, že to funguje, že jsem ty 3 smítka neřešil
No a bedýnky.....to ze zeptej mojí drahý polovičky, jakmile jedna chybí, hned jsem podroben výslechu pod ostrým světlem lampičky