![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Celodenne svietenie
Re: Celodenne svietenie
Ja by som potreboval vypnúť úplne automatické zapínanie svetiel. Dá sa to? Teraz to mám tak, že prepínač svetiel mám na nula a pri otočení kľúčom sa mi rozsvietia parkovačky, prístrojovka a zadné svetlá, po naštartovaní aj hlavné svetlá. Dôvod, dávam si denné svetlá. Vedel by mi to niekto urobiť? Najlepšie v okolí Skalica, Malacky, Bratislava, Břeclav, Hodonín. Bol som sa spýtať aj u nás v servise a povedali mi, že program na opla majú, ale takúto funkciu, kde by mohli vypnúť toto svietenie tam nemajú a že s tým bude mať problém aj origo opel servis to vypnúť, lebo vraj to je v novších autách už úplne integrované. Nakoniec autoelektrikár v servise povedal že by to možno aj išlo ale trvalo by to dlho, možno aj pol dňa a s tým sa mi on s*ať nebude. Proste kvalitný servis ![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Opel astra H, 1,4 r.v. 2008
- Reklama
To je nějaký divný, když to máš na 0 a parkovačky svítí. Zajeď k někomu, kdo má Tech2 a nebo Opcom a tím to určitě pujde. Kdyby si dojel až do Brna, tak tam najdeš hlavního mistra oboru ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
To neni divne. Jde naprogramovat 5 variant denniho sviceni a kazda se chova trochu jinak. Me se to chova stejne jako jemu. Je to tusim varianta 5.
Pokud bude mit ledkove denni sviceni, tak je treba denni sviceni uplne odprogramovat. Staci na to nekdo s OP-COMem.
Pokud bude mit ledkove denni sviceni, tak je treba denni sviceni uplne odprogramovat. Staci na to nekdo s OP-COMem.
Stačí pár kliknutí v OP-COMu nebo TECH-2, práce maximálně na pět minutmartintu píše:...povedali mi, že program na opla majú, ale takúto funkciu, kde by mohli vypnúť toto svietenie tam nemajú a že s tým bude mať problém aj origo opel servis to vypnúť, lebo vraj to je v novších autách už úplne integrované. Nakoniec autoelektrikár v servise povedal že by to možno aj išlo ale trvalo by to dlho, možno aj pol dňa...
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A u tebe jsme to ještě nastavovali tak, aby při denním svícení nesvítily zadní světla, pouze přední a při odemknutí se nerozsvítilo osvětlení SPZ.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Jak se nastaví, aby se při odemknutí nerozsvítilo osvětlení SPZ?
V prvom prispevku mas mozne varianty, vyber si 3 alebo 5.
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Já se ale ptám na to, jak vypnout osvětlení SPZ po odemknutí. Variantu č. 5 denního svícení, kde přes den osvětlení SPZ nesvítí, mám naprogramovanou už dlouho.
tak jsem si včera nechal aktivovat denní svícení a zjístili jsme že nesouhlasí rv zadního el. centra s předním, zadní bylo zřejmně měněno, proto mi nešlo naprogramovat. Svítí mi tedy jen předek, což pro denní svícení stačí, ale mám obavu abych při setmění nezapomněl zapnout manuálně zadek. Reset zadního centra a znovu přihlášení jsme nedělali, měli jsme obavu z nepředvídatelných okolností. Mám ještě problém s BC ale to popíšu v jiném vláknu.
Zafira 1,9 CDTi 88kW 2005, CD70 NAVI, park pilot, automatická klimatizace a spostu drobností co auto umožňuje