chyba 050074
Re: chyba 050074
Už tady bylo tušim řečeno, že pokud se ta chyba neprojeví něčím vážnějším tak neřešit... mě třeba tato chyba zmizela, když si teď zkusím brzda plyn klíček tak nevyjdeje chyba žádná
- Reklama
doplnil som moznost c)Juray píše:Už tady bylo tušim řečeno, že pokud se ta chyba neprojeví něčím vážnějším tak neřešit... mě třeba tato chyba zmizela, když si teď zkusím brzda plyn klíček tak nevyjdeje chyba žádná
ano, aj toto som cital, ale cital som aj vaznejsie veci.
chybu som vymazal a hop, je tam znova a to som len nastartoval motor
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
mě tam taky skákala takřka celej rok, a když se vymazala, tak tam byla okamžitě zpátky. No a nic jsem neřešil a už tu neni
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
- Camilla
- Kontaktovat uživatele:
KFL píše:Tak ja mam tiez P050074.
Je tu popisane kadeco, az prilis vela, takze nie som si isty cim to bude. Vie mi niekto dat riadnu odpoved?
a) problem s komunikaciou ABS...
b) vymenit sanie? pevne klapky? egr ventil (vymenit/vycistit)?
c) ak sa nic nedeje tak ignorovat?
Auto je pri nizkych otackach trochu lenive, aj pri jazde do kopca, ale neviem ci to s tymto suvisi.
Cakam na radu odbornika, preklady chybovych sprav mi nepomozu.
přesně tohle mi to auto taky dělalo, bylo líný v nízkých otáčkách a do kopce jsem někdy myslela, že ho budu muset vytlačit.. a černej dým z vejfuku..
Camilla
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Spravna odpoved na P050074 je? a/b/c
Tuto temu som si precital od zaciatku do konca (aj ine temy a fora), ale neviem spravnu odpoved.
p.s.cierny dym auto nerobi
Tuto temu som si precital od zaciatku do konca (aj ine temy a fora), ale neviem spravnu odpoved.
p.s.cierny dym auto nerobi
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Tak také stejná chyba. Projevuje se jedině na dálnici, když chci jet víc jak 130. Rozsviti se kliček a najednou spadne výkon. Doufám, že to bude jenom nějaká blbost - nejsou peníze:-)
no tak to je špatný, tady na tu chybu jsou částky kolem 10 tis kč viz příspěvky, začni diagnostikoufuriosus píše:Doufám, že to bude jenom nějaká blbost - nejsou peníze:-)
EX Opel Astra H caravan
A sakra! Co se dá dělat:-( Zkoušel jsem pedálový test a vyhodilo mi to 050074 a 2345A. Tak začínám šetřit.
A jééje dlho mi auto nevyrobilo žiaden problém (až pol roka ) tak sa muselo opäť prihlásiť
včera som sadol do auta otočím klúčikom a signál auto s klúčom nezhasol ako vždy (pred naštartováním),vyhodilo mi to chybu 050074...po naštartovaní zmizne, ale nechápem aký dôvod zase vyvolal tuto chybu.Naposledy som ju mal pri problémoch s klapkami, tie som minulú zimu menil, EGR som čistil na jar, DPF mi čistili v servise, auto nemá žiadný výkonový problém, a počas jazdy nič nesvieti,ale znepokojuje ma to prečo to vyhodilo tuto chybu.keď prídem z práce musím sa pozrieť na tie klapky , dúfam že mi nenamontovali nejaký šmejd ktorý opäť odpadol stálo ma to 800 eur
včera som sadol do auta otočím klúčikom a signál auto s klúčom nezhasol ako vždy (pred naštartováním),vyhodilo mi to chybu 050074...po naštartovaní zmizne, ale nechápem aký dôvod zase vyvolal tuto chybu.Naposledy som ju mal pri problémoch s klapkami, tie som minulú zimu menil, EGR som čistil na jar, DPF mi čistili v servise, auto nemá žiadný výkonový problém, a počas jazdy nič nesvieti,ale znepokojuje ma to prečo to vyhodilo tuto chybu.keď prídem z práce musím sa pozrieť na tie klapky , dúfam že mi nenamontovali nejaký šmejd ktorý opäť odpadol stálo ma to 800 eur
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano2, prosím tě, kde najdu ty klapky? Koukám, že tu píšeš, že se na ně mrkneš...Dnes jsem si nechal tu chybu smazat a je tam zas.
Ať mě Astra neštve, nebo půjde do světa
Ať mě Astra neštve, nebo půjde do světa
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006