LED diody v kufru
Re: LED diody v kufru
Tak až budeš v Jablonci nad Nisou dej vědět nebo se můžem někde sejít
- Reklama
2 Obhlhut: No, pokud do doby, než se budeš kolem Jablonce míhat najdu chybku a znovu zapojím své LED, tak to můžeš mít stereo.
Tož možeš doject. Už švicim aji LEDma. Při troše štěstí to budeš mít stereo.oblhut píše:Dobrá chlapci,já se ozvu
Osvětlení zadní části kufru : Led pásek nalepen na spodek rolety , aby šla někdy roleta vyndat je napájení řešeno přes konektorek do malé zásuvky , která je napájena proudem z lampičky kufru. Osvit nádhera , ještě časem dodělám posílení osvitu v přední části kufru . Buď z hora - nad hlavou , nebo naboku , jako Dimi .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky zajímavý....dobře to vypadá.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Já bych akorát dal delší pruh, aby to bylo od té pevné části rolety k pevné části a místo té izolepy bych navlékl velkou elektr. samosmrštovačku. Vypadalo by to lépe a krásně by to drželo. Jinak samozřejmě dobrý.
Tak mě BUBO předběhl. Mám něco podobnýho připravenýho, ale maličko jinak. LED pásek bude po celé délce rolety a nebude na kablík, ale na levé straně rolety, v tom "účku" bude konektor zabudovanej, takže po nasunutí rolety bude připojeno, po sejmutí odpojeno.
Takže BUBO chválím, super nápad a neoslňuje to
Takže BUBO chválím, super nápad a neoslňuje to