v kelly jí mají, ale ta cena je nářezdogee píše:má někdo tu "americkou suchou" baterku? Kč a mají mít delší výdrž

v kelly jí mají, ale ta cena je nářezdogee píše:má někdo tu "americkou suchou" baterku? Kč a mají mít delší výdrž
dělal jsem to několikrát, ale nejde toKesi píše:Podržať ovládače na otvorenie pokiaľ sa neotvoria až do krajnej polohy a to isté zopakovať na zatvorenie
Taky jsem pořídil VARTU Silver Dynamic 74Ah a snad mě taky nezklame. Před tím origo opel 63Ah a už nechtěla startovat.tlumex píše:díky info tady z fora i jinde jsem pořídil do našeho miláčka baterii Varta Silver Dynamic 12V 74 Ah 750 a musím říci,že dobrá volba.
startér točí jedna báseň i po mrazivé noci, dokonce se zlepšilo - zintenzivnilo osvětlení interiéru což mi potvrdila i nezávisle manželka s tím, že auto teď líp svítí (přední světla)
předtím tam bylo takové šidítko Banner Starting Bull 62 Ah, což pro diesela není nejvhodnější,ale byla to volba předchozího majitele a minulý týden už mlela z posledního
tak doufejme,že Varta nezklame
předtím jsi tam měl taky Vartu, jen má logo GMmartin_a píše:Taky jsem pořídil VARTU Silver Dynamic 74Ah a snad mě taky nezklame. Před tím origo opel 63Ah a už nechtěla startovat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |