2 Milosh: redukce pro Zafiru-B by asi byla možná, ale je to dost divočina – modul by se musel k něčemu vyvazovat. Stejně tak by na modulu nemusel být osazen konektor přímo, ale byl by připojen přes kablík, ale zase je to takové nepěkné (hlavně z mechanického hlediska)
2 miky_5: manuál k všem FW verzím by byl on-line na webu a nápověda možná i přímo v modulu (?)
2 Midzi: jak jsem psal, změnu FW v modulu bych dělal pouze já. Je sice možné, aby si FW měnili i uživatelé sami (přes CAN s upraveným FW v OP-COMu), ale v tuto chvíli s touto možností nepočítám
2 bacardi: modul může klidně blikat stejně jako happy light show, ale nechtěl bych vidět, jak často by se potom měnily žárovky a už vůbec neuvažuji, co by se dělo s xenony
Co se týče času – pracuji, pracuji… finální verzi II. etapy bych viděl tak někdy konec letních prázdnin (pro Beta testery dříve, ale už jednou jsem se v čase dost spletl, tak nechci nic moc slibovat). V tuto chvíli mám s II. etapou největší problém v tom, že mi na dvorku stojí sice krásná (z mého pohledu) a spolehlivá Astra, ale je to G, takže nemám na čem dělat výzkum ohledně světel, oken a zrcátek. Asi bych si mohl do své laboratorní kabeláže doplnit elektrická centra (UEC, REC a …), ale bylo by to dost šílené a manželka by mě s tím asi už vyhodila

, takže musím najít ve svém blízkém okolí Astru H / Zafiru B na výzkum. Vectru-C už mám zajištěnou skoro u souseda, takže zde problém není, ale na V-C to oproti A-H / Z-B bude určitě jinak.