blinkr blikne jednou
Re: blinkr blikne jednou
Přídám ještě jedno OT:
Chtěl jsem zadní stěrač na GTC (ten je kratší než na klasickou Astru). Řekli mě, že tyhle krátký tam nemají a že jsem první kdo to po nich chce a nebudou kvůli mě objednávat balík stěračů. Navrhnul mi koupit si ten delší a že by to mohli zkusit nějak uříznout, aby to tam nevadilo...
Chtěl jsem zadní stěrač na GTC (ten je kratší než na klasickou Astru). Řekli mě, že tyhle krátký tam nemají a že jsem první kdo to po nich chce a nebudou kvůli mě objednávat balík stěračů. Navrhnul mi koupit si ten delší a že by to mohli zkusit nějak uříznout, aby to tam nevadilo...
- Reklama
Hmm me bylo receno ze je "dozivotni" ale ma se menit po 100t km.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zjevně nepředokládali, že by motor dýl vydržel...
Tak s tim "dozivotnim" olejem jsi to doufam myslel pouze ze srandy, ne?
Zadny olej neni dozivotni, vzdycky se opotrebovava dle jeho zatizeni. Problem u automatickych prevodovek je ten, ze sehnat presne specifikace oleje co tam ma byt je temer nemozne (nevim jak u Oplu, mysleno obecne), natoz pak sehnat nekoho kdo tomu rozumi. Priklad - o filtru oleje v automaticke prevodovce vi malokdo, natoz. aby vedel, ze se musi menit napln pri stanovene teplote.
Zadny olej neni dozivotni, vzdycky se opotrebovava dle jeho zatizeni. Problem u automatickych prevodovek je ten, ze sehnat presne specifikace oleje co tam ma byt je temer nemozne (nevim jak u Oplu, mysleno obecne), natoz pak sehnat nekoho kdo tomu rozumi. Priklad - o filtru oleje v automaticke prevodovce vi malokdo, natoz. aby vedel, ze se musi menit napln pri stanovene teplote.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
ta napln je tam dozivotne, mne to potvrdili v servise. Otazne je co oni myslia pod pojmom zivotnost
Doživotní náplň převodovky je prý v manuální převodovce.. V servisce jsme našel toto:
Jinak koukám, že od blikání jsme se dostali k převodovkám..
Tak nevím, možná bude vědět více Roman nebo denny..
Jinak koukám, že od blikání jsme se dostali k převodovkám..
Midzi, tak nevím, ale v servisní knížce píšou že v automatu AS40-6 se olej mění po 80.000
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak co? Pomoze obcas nefunkcenj smerovke pri mrazoch zvolavacia akcia a ukostrenie CIM?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ne, já mám po oné akci a taky mi to občas blinká jednou