Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Re: Xenony malo sviti
Tak výměnu zvládne snad každý, vždyt je tu tolik návodů. A výbojky kup klidně na tom odkazu co jsem tu dával na ty origo Skoda D2S. Vyjde tě to maximálně na tři tisíce.
- Reklama
JA ted ale nemam kde to vymenit a potrebuju to co nejdriv sviti to fakt na prd 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zitra jen do DC tak to uz je o 30km k tobe bliz 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No taky mi to malo sviti, budu to muset nechat vymenit, mate nekdo prehled co stoji novy vybojky ??? je lepsí davat vice kelvinu ??? Nekdo mi rikal, ze to zas tak super neni, jaky je vubec katalogovy číslo origo xenonu, co stoji ???
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
Jak mi ted psal Vojta origo vybojka u Opla 1ks 4400kc cca

jendo tady mas info co hledas - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =14&t=1406

jendo tady mas info co hledas - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =14&t=1406
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
převzatoJenda píše:je lepsí davat vice kelvinu ???
4300K - bílá barva, lehce nažloutlá, optimální svítivost, jako z výroby
5000K - čistě bílá barva, výborný kompromis mezi 4300K a 6000K
6000K - bílá barva, s lehkým modrým nádechem, velice hezký vzhled
8000K - bílá barva s výrazným nádechem do modra, hezký vzhled, horší viditelnost za mokra
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Hezky vzhled je na prd kdyz pak neni nic videt, ja osobne jdu do bile (4100-4300k)

Milosh ale to je žltá 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Na barvy prdim hlavne kdyzto bude poradne svitit, zrovna vcera o tom byl cely Autosalon na prime.