LED pro denní svícení
Re: LED pro denní svícení
Já osobně jsem na mlhovky taky zvyklej a v mlze je používám a pomáhají hodně,ovšem můžu vyletět z kůže,když s něma někdo svítí za jasné viditelnosti jen proto,že je tma,to potom osvětluje jako prase
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
oblhut - přesně, nebo když jedu za autem a ten jak začne mlha mi tam foukne zadní mlhovky a já jak to bébo ty zadní vypínam když mě někdo dojede...
Jirko, nemáš se lepit nikomu na prdel, zvláště ne v mlze..
No tak to by mě ani nenapadlo! jenže i když mám odstup jako blázen tak ta mlhovka oslňuje, kor když skončí mlha a já na něj ještě 10km blikám aby ji zhasnul
Jj, taky nemám rád lidi co rozsvítí vše, za co zaplatili.. Spousta z nich ani neví, že těma mlhama svítí...
Ale ono jde především o to,že spousta lidí si neuvědomuje,že mlhovky jsou od slova mlha Pepíno,jasně,lepit se někomu na prdel není dobrý,ale prostě někteří exoti ty mlhy zapnou,i když je jen takový ten mlžný opar,co se místy převaluje nad silnicí a potom i když za ním jedeš v uctivé vzdálenosti,tak to stejně nepříjemně oslnuje.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je vše pravda.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Hmmm. Kolega me tuhle povidal, ze ho stopli policajti a jen slabe prselo. A ze pry nema rozsvicena vzadu mlhovky a tak to bude pokuta. Kdyz namital, ze myslel ze prsi slabe, tak mu chytrak rek, ze kdyby prselo slabe, tak by ho prece nestavel.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
I tací jsou chytráci.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Stále platí prezumpcia neviny, nech mu dokážu že prší. To by som rozhodne neplatil. V správnom konaní by museli doložiť podklady z meteorologickej služby a to by sa im nechcelo.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan