Asi uz jsem z toho bastleni v aute vyrost

Byl jsem dnes u RomanaK, ukazoval mi tento díl na Merivu. Je to fakt šikovná věcička, jenom trochu velká. Roman to měl perfektně zabudovaný ve své nové OPC Zafirce - zkuste z něj pak někdo vymámit foto pro ostatní. V Astře-H ale je trošku problém kam s ním. Dívali jsem se na možnosti - vychází asi 3.PepaS píše:RomanK objevil zajímavý prvek určený pro Insignii / Merivu-B / ..., díky kterému je možné k Raspberry Pi elegantně připojovat nejen USB Flash disk, ale také paměťovou SD kartu. Zpočátku jsem k využití tohoto dílu byl skeptický (hlavně kvůli jeho ceně), ale verze pro Merivu-B (OPEL díl č. 17 87 032) už stojí rozumný peníz a použití SD karty má tu výhodu, že karta je schovaná a nikde nepřekáží.
![]()
![]()
Použití tohoto adaptéru nijak nezvyšuje spotřebu v režimu spánku, stále jsme po 0,7 mA.
jedna německá realizace zástavby Meriva-B AUXuhazmec píše:Byl jsem dnes u RomanaK, ukazoval mi tento díl na Merivu. Je to fakt šikovná věcička, jenom trochu velká. Roman to měl perfektně zabudovaný ve své nové OPC Zafirce - zkuste z něj pak někdo vymámit foto pro ostatní. V Astře-H ale je trošku problém kam s ním. Dívali jsem se na možnosti - vychází asi 3.
1) místo popelníku ( ten kdo má nekuřáckou verzi má asi vyhráno)
myslím, že to je méně – do 800 KčMayki píše:ale odradila mě ta cena, něco kolem 1000kč a to je fakt moc.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |