Mě v autorizáku Ford říkal technik, že když je ta nětěsnost hodně malá tak tu netěsnost nelze najít , jak tam ten plnící stroj cpe do systému to barvivo. Naplnily to a do 7-10 dní se klima zase vyfoukla. Zkusily něco vyměnit znova to samé. Takhle to bylo 3x a pak jsme se na to vyprdli. Ale o tom chladičí nehodily ani zmínku.RomanK píše:...protože je díravý chladič klimy. Sůl a písek usazené mezi voštinami udělaly přes zimu své. Pokud klima loni fungovala a letos je prázdná, tak je jasné, že médium je v luftě a doplňování nemá smysl.colli píše:Hlavně, aby ta klima těsnila. To je to nejhorší dáte za to 1000 kč a za týden ujde médium...
klimatizace problém
Re: klimatizace problém
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
tak v pátek proběhla výměna chladiče + naplnění klimy, včetně práce za 6 100 Kč
za rychlost a přístup má ode mě http://www.autoklimatizace-brno.cz "palec nahoru"
za rychlost a přístup má ode mě http://www.autoklimatizace-brno.cz "palec nahoru"
cau chlapi, pokazil sa mi elektromagnet klimi cislo: 52807100
zafira 1,9cdti 74kw 2006
priblizna cena?
najprv som si myslel ze treba doplnit klimu, ale je plna
mal uz niekto takyto problem - poradte, dakujem
zafira 1,9cdti 74kw 2006
priblizna cena?
najprv som si myslel ze treba doplnit klimu, ale je plna
mal uz niekto takyto problem - poradte, dakujem
Ten magnet má zaliatu tepelnú poistku stačí ju opraviť. Neviem presne kde, ale známy to tak opravoval. Ak máš záujem zistím.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
vdaka bolo by to dobre zistit, sice neviem kolko by stala oprava, podarilo sa mi zohnat cisto novy za 60€, keby oprava nebola draha, asi by som dal opravit - zatial dakujem
klima vyriesena, elektromagnet60€ + praca 50€, ale keby sa dalo tak ten stary by som dal opravit
Nevíte náhodou někdo kde je druhý servisní ventil klimy u z19dtj? Měl jsem to u známého naplnit a našly jsme jen ten jakoby vedle pal.filtru po straně spolujezdce. Nakonec se to naplnilo tim,ale i tak bych rád věděl do budoucna kde je.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Já mám sice 1,7 a tam je druhý ventil dostupný po zhodení prednej masky na pravej strane.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Presne tak za prednou maskou Na ľavej strane (pri pohľade z predu)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No,prý mám jen jeden tak nevím. Každopádně mi to přijde divný pokud ho tam mam že neni nějak líp přistupnej jelikož abych sundal masku musim vyvrtat plastový nýty co jí drží,tak to na to prdim...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW