Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Denny má kontakt na Helu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Meranie AFR by mohlo byt aspon (kvôli nakladom) vyratane z vahy vzduchu a vstrekovaného mnozstva paliva.
HELLA OPS+T
HELLA OPS+T
BMW E60 530D 320PS
Z19DTH GTB2056 IDS+ Eibach Pro kit FMIC 3.5Bar MAP 240PS - EX
-
- Kontaktovat uživatele:
tak podle vyjádření Hella kombinovaný snímač teploty a tlaku oleje OPS + T obj. č. 6PR 010 378-107 neexistuje. Ale existuje snímač obj. č. 6PP 010 378-107, který je zcela shodný s 6PR 010 378-107. Doporučená prodejní cena je 80,60 € bez DPH.
>eBay<, ale cenový rozdíl je nějak podezřelý. Nyní je další otázka, zda-li bude možné tento snímač použít u morů Zxxx vozů OPEL – jak jsem psal, nejednoduší bude tento snímač osadit místo spínače tlaku oleje. Na snímači je závit M12 x 1,5 takže by instalace vyžadovala použití adaptéru na Mxx (M14 pro Z20LEx, ... ?). Rozměrový výkres přikládám.
Podle demonstračního videa (>KLIK<) je zřejmé, že část snímače s difusorem musí být umístěna v proudícím oleji (?).
Dle vyjádření Hella je možné tento výrobek zakoupit u AUTO KELLY, ELIT CZ, ACI, STAHLGRUBER; já jsem ho tam tedy nenašel. Snímač je možné koupit i na
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem trochu pátral po té redukci M12 x 1,5 / M14 x 1,5. Použití závitové vložky HeliCoil http://www.helicoil.cz/ asi není to pravé, ale našel jsem kdesi na ŠKODA fóru hotovou závitovou vložku – viz. foto. Snad se mi podaří od autora zjistit, kde se vzala; já jsem zatím nic takového nenašel...
-
- Kontaktovat uživatele:
sháním tyč 6HR (šestihran), 24 mm, ocel jakost 11 600 pro výrobu závitových redukcí snímačů teploty a tlaku oleje. Zatím mám zajištěnou ocel 12 050, ale raději bych 11 600. V 11 600 je k mání jen kulatina, takže bych musel šestihran frézovat, což je problém.
Nemáte prosím někdo tip, kde mají? Potřebuji cca. 1 m.
Nemáte prosím někdo tip, kde mají? Potřebuji cca. 1 m.
Mám jednu takovou malou chybku na funkčnosti mkj. Už od prvních SW se mi občas stane (tím myslím zhruba 1 z 20), že když podržím BC na vstup do menu MKJ, tak se mi jakoby MKJ sekne, nejde kolečkem vybírat volby, jen se dostanu na položku Zpět. Po dalším vstupu do MKJ zase OK. Nepovažuju to za nic závažnýho, je to jen taková kosmetická vada. Ale jestli bude ještě nějakej upgrade...
Nikde sem tady nenašel od uživatelů zmínku o něčem takovým, jestli to nebude problém s dorozumíváním s nějakým málo častým příplatkovým vybavením.
Nikde sem tady nenašel od uživatelů zmínku o něčem takovým, jestli to nebude problém s dorozumíváním s nějakým málo častým příplatkovým vybavením.
-
- Kontaktovat uživatele:
s tímto jsem se ještě nesetkal. Ale podobná situace nastane, když v menu MKJ otevřeš okno např. Diagnostiky, a velmi rychle dáš zpět... bohužel s tímto fenoménem nedokáži nic udělat.power2 píše:Už od prvních SW se mi občas stane (tím myslím zhruba 1 z 20), že když podržím BC na vstup do menu MKJ, tak se mi jakoby MKJ sekne, nejde kolečkem vybírat volby, jen se dostanu na položku Zpět.
Tak mám vyrobené první vzorky závitových redukcí M14x1,5/M12x1,5 pro senzory HELLA OPS+T, materiál ocel 11500 s povrchem galvanický nikl a technický chrom
BMW E60 530D 320PS
Nesetkal jste se nekdo s tim, kdy pustite klimu a po rekneme hodine jizdy to hodi ze baterie ma problem? JInak auto jede v pohode jine problemy nepozoruju a dela to jen s pustenou klimou, bez ni je vse v poradku bez vykricniku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle mi včera říkal kámoš. Úplně stejná fotka. Já jsem si toho ještě nevšiml. Čím to ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."