Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Pokud odpojuješ a znovu zapojuješ pojistky,tak na konci vždy odpoj /cca na 5min/autobaterii a pak ji připoj.Jinak si říkáš o problémy.
- Reklama
Denny: To jsem nevědě, má smysl ji ještě odpojovat nebo už je to jedno? Problémy se už nevyskytly.
PepaS: MKJ už funguje
PepaS: MKJ už funguje

Je to pro všechny ty obvody daleko lepší,pokud je odpojíš od všeho napajení a pak znovu připojíš.
Dobrý den.
Jen dotaz.Nad mojí CD70NAVI jsem našel tento kabel(1).Poznáva ho někdo k čemu je? A ještě jeden za Airbekem spolujezdce(2).Děkuji.
Jen dotaz.Nad mojí CD70NAVI jsem našel tento kabel(1).Poznáva ho někdo k čemu je? A ještě jeden za Airbekem spolujezdce(2).Děkuji.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2005 ,OPCOM China Clon
žlutý je konektor airbagu a to druhý je RGB kabel pro CID
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Přátelé, jen takový námět, s koupí další astry zvažuji i pořízení MKJ. Delší dobu už ale nesleduju vývoj tohoto zázraku a tak mi uteklo, co všechno nového to umí. Co kdyby něko kompetentní vytvořil nějaký propagační článek na titul webu? Seznam funkcí a nějaké kratší čtení, aby nováček nemusel pročítat přes sto stran vlákna, ale jen si přečtením krátkého článku udělal jasnou představu o produktu a mohl hned dojít k rozhodnutí, zda se do toho pustit či ne, hm? 

Všechno má PepaS důkladně popsané na svém webu: http://www.pepas.cz/projekty/opel-mkj-cz/
A popis posledního update je tady: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 79#p123079
A popis posledního update je tady: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 79#p123079
Ale já mám CD70NAVI + GID.Skama a kam se ten kabel napojuje,když tam CID nenám?Měl jsem za to ,že se sním propojuje rádio a display.Jedině ,že by tam byl nachystaný pro připojení CIDu.A ohledně toho káblu k airbaku.Hned u toho káblu mám airbeg a mam zato že je funkční,tak ke kterému airbegu by měl vést,Díkyvojta píše:žlutý je konektor airbagu a to druhý je RGB kabel pro CID
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příprava pro CID... ušetřil si dvojku 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

To potěšíFrydex píše:Příprava pro CID... ušetřil si dvojku