OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
poradite prosim jak prez OP-COM nastavit/zkontrolovat rozmer pneumatik? kvuli presnosti palub. pocitace a tachometru?
diky
diky
- Reklama
Diagnostic → Modelový rok → Model → Engine → Typ motoru → Programming → Program Tyre Circumference → Group X (např. pod Group 2 jsou rozměry: 205/55 R16, 225/40 R18 aj.)
Zde návod - https://www.opel-astra-h.cz/op-com-nast ... umference/
Zde návod - https://www.opel-astra-h.cz/op-com-nast ... umference/
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
tak mam ten china 08/2010 a na motor se nemuzu pripojit
tak už jsem se připojil a rovnou jsem provedl par veci :dogee píše:tak mam ten china 08/2010 a na motor se nemuzu pripojit
*zkontroloval jsem stav km na odometru a udaj na tacho: +/- par km souhlasí s tachometrem
*denni sviceni zmeneno na variantu 5
*aktivovano automaticke zavreni dveri
Naposledy upravil(a) dogee dne 25 říj 2010, 09:06, celkem upraveno 1 x.
tak ja jsem denni sviceni nastavil dle: Diagnose - Rok vyroby - Astra H - Karosserie - REC - Programierung - Varianten Konfigurations Programmierung - Zadaj security code - Tagfahrlicht - zmenit na Variantu 5Antero píše:denni sviceni se programuje v UEC + REC
ale asi mi to nefunguje co jsem udelal blbe?
treba automatuicke zamykani dveri mi funguje...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Musis tu istu variantu 5 nastavenu aj v UEC, nie len v REC! Potom ti to na 100 pro pojde, ako ma.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
aha, uz opraveno a konecne funguje spravne
je to auto známého .. já tomu moc nerozumímx-father píše:Mozna blba otazka. A mas vubec v aute REC?luna píše:takže co byste mi radili ... ?
zapnuté zapalování 10 pokusu po restaru PC i odpojeném kabelu ... REC prostě nevidím ...
2 leilak1:
hodně chyb? co tím myslíš? .. kolik si jich kdy kde viděl?
myslel jsem, že REC je nějaká elektronická jednotka, která je v každym oplu ... jak bych poznal kdyby tam nebyla .. nebo co je REC?
já jsem spíš přes kompy ...
rec je jednotka v kufru nalevo (strana řidiče), nemaj ji chudší výbavy od faceliftu a místo recu mají jen pár pojistek (možná i relé tam je?)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No já se nejvíc nasměju až si tímhle slavným OPCOMem někdo uvede auto do stavu že třeba nenastartuje, nebo si smázne něco důležitýho v ŘJ
Vycházím z toho, co někdy dokážou provést "odborníci" s osobním počítačem.
Vycházím z toho, co někdy dokážou provést "odborníci" s osobním počítačem.