OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Jako ajťák mohu povrdit že restart pomůže skoro vždy : D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jen pro info, mám asi týden nový čínský opcom, v. 1.99/ 2018 / Win7 prof., hodně se tu ta verze zatracovala, zatím to běhá dost dobře, rychle, bez zatuhnutí ( to se mi stávalo někdy s 1.45 na KWP protokolu u předešlé krabičky)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Dnes jsem zkoušel svůj OPCOM a zjistil jsem, že není k dispozici u žádné položky funkce "programování" - políčko je šedé. Také není možnost měnit aktivováné/neaktivováno. Že by mi odešel ? Není to náhodou tím, že jsem v úvodu odkliknul "uložit konfiguraci "?
Jestli se dostaněš až sem, tzn že se dostaneš až do jednotky motoru, opcom funguje. Bohužel je to hračka za pár korun, nemůžeš čekat zázraky. Zkus jiný typ motoru, já dnes pohořel na insignii s A20DTJ, nešly mi data ani u A20DTR, až s jednotkou A20DTH jsem se dostal na měřící hodnoty. Programování ani output testy nešly ani u jedné motorizace.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Díky za reakci, ale můj problém je v tom, že dříve to fungovalo. Zkusím přeinstalovat program a resetovat auto - odpojím na chvíli baterii. Pak uvidím a dám info.
Tak po reinstalaci programu je to v pořádku.
Ještě dotaz - chtěl jsem si naprogramovat komfortní zavírání oken, ale nepodařilo se. Nemusí k tomu ale DO s tím novějším sklápecím klíčem ? Já mám klasický. Děkuji.
Návod: https://www.opel-astra-h.cz/opcom-komfo ... t-closing/
Pokud máš vzadu pouze pojistkový panel místo REC (zadní elektronické centrum), tak to nepůjde.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ano, mimo pojistek tam nic nevidím. Zmátlo mne, ža to programovat šlo.
Zadní pojistkový a releový panel bez možnosti programování
REC - zadní elektronický modul - programovatelný
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993