Modul Video Konvertoru - MVK
Re: Modul Video Konvertoru - MVK
A navíc je Frydex řidič kamionu, takže to využije:))))) Je to pecka
- Reklama
ja som to vyriesil kupou drziaka na tablet. Takze odteraz moze mala vzdadu pozerat rozpravky na nom.milosh píše:Jediny vyuziti to ma pro deti, ktery na to ale stejne ze zadnich sedacek neuvidi a budes muset sehnat dalsi 1-2 monitory.
Mno a kdyz mas dve deti? Mame prenosne dvd takze kazdy chvili cuci ale 2 "tv" by byly lepsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale tablet vyuzijes viac a pri ich dnesnych cenach neviem ci sa oplati investovat do dvd.
Ahoj Pepo, chtěl bych se zeptat, kdy chystáš ostrý rozjezd prodeje MVK a kolik ta sranda bude stát, mám o jeden kousek zájem.
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
-
- Kontaktovat uživatele:
už se stalo... Modul Video Konvertoru MVK je k dispozici za 4500 Kč, dále mám hotové napájecí zdroje RASP-PSM pro Raspberry Pi za cenu 750 Kč a tento nebo příští týden bych měl od EMKA dostat první várku modifikovaných krabiček EM-RasPI B+ (Black)/PEPAS (EMKO značení ) za cenu 350 Kč.
První krabičky jsem si zatím nechával upravovat dodatečně, ale nebylo to jednoduché – naštěstí jsou v EMKU šikulové, takže budou krabička pro Raspberry Pi + RASP-PSM upravená již od výroby .
První krabičky jsem si zatím nechával upravovat dodatečně, ale nebylo to jednoduché – naštěstí jsou v EMKU šikulové, takže budou krabička pro Raspberry Pi + RASP-PSM upravená již od výroby .
-
- Kontaktovat uživatele:
dokončil jsem SW pro samostatně pracující Modul Video Konvertoru MVK-02. Tato verze sice již nevyžaduje instalaci modulu MKJ, ale také neposkytuje informace, jako MKJ. Kdo nepotřebuje MKJ, může nyní při instalaci videa vystačit s jednou krabičkou . Provedení, instalace i cena MVK-02 je stejná, jako u MVK-01. Jediný rozdíl bude ve způsobu instalace parkovací kamery – kamera již nebude napájena z osvětlení SPZ, ale přes spínač ovládaný výstupní signalizací MVK-02. Způsob ovládání obou verzí MVK je identický.
Zde ukázka funkce MVK-02:
Také jsem doplnil nové funkce do MKJ a MVK-02 v souvislosti s ovládáním zapínáním a vypínáním Raspberry Pi:
- Raspberry Pi lze nyní zapnout i vypnout i bez „uspávání“ vozu
- Raspberry Pi je možné zapínat automaticky se zapnutím zapalování
- lze nastavit zpožděné vypínání Raspberry Pi v rozsahu 5 – 30 minut s krokem 5 minut
Zde ukázka funkce MVK-02:
Také jsem doplnil nové funkce do MKJ a MVK-02 v souvislosti s ovládáním zapínáním a vypínáním Raspberry Pi:
- Raspberry Pi lze nyní zapnout i vypnout i bez „uspávání“ vozu
- Raspberry Pi je možné zapínat automaticky se zapnutím zapalování
- lze nastavit zpožděné vypínání Raspberry Pi v rozsahu 5 – 30 minut s krokem 5 minut
Pepo ja se divim ze jeste nemas nabidku od Adama
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, to co já teď vylepšuji, oni řešili před více jak deseti lety. Ale zvědavý kluci jsou...