Celodenne svietenie
Re: Nastavení celodenního svícení
Tady jsou uvedený všechny varianty denního svícení, myslím, že 5. je právě pro modely s čidlem světla. Někde tu o tom psal i uživatel RomanK.
- Reklama
Naprogramovat verzi 5, přepnout do polohy auto a nestaráš se o světla.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Chlapi díky moc za odpovědi, hned se na to mrknu, ještě jednou díky. Robert
Re: Celodenne svietenie
ja mam tiez svetla na AUTO aj stou diodou, to mam zajst do servisu? nestacilo by keby tu diiodu prelepim s paskou?
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ja mam naprogramovanu verziu 5, ale pristrojovka mi svieti nonstopRomanK píše:Naprogramovat verzi 5, přepnout do polohy auto a nestaráš se o světla.
Taky se zeptam kdyz to mam nastavene na auto sviti mi svetla i predni blinkry, pokud to dam na polohu 0, sviti pouze svetla bez blinkru, na co jezdite vy co mate aktivovano?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tyvoe milouši ty si ještě nevystřízlivěl, jak ti můžou svítit a nesvítit blinkry?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ja prave vubec nic nepil, tak mi svitej parkovacky a xenony zarovne no neco oranzovyho osklivyho vedle xenonu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já teda zatim nemám světelnej senzor ale chová se mi to stejně jako tobě, taky mam naprogramovanou 5, na polohu 0 svítí xenony bez parkovaček a když rozsvítim tak mi zmodrá displej a rozsvítí se parkovačky, radio, budíky pohasnou a afl se začnou natáčet
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz