Osvetlenie odkladacej skrinky
Re: Osvetlenie odkladacej skrinky
Zhasne to díky tomu spínači na který tlačí táhlo kastliku. Pokud chceš vědět jak to funguje, tak si ho vyndej a podívej se. Stačí malinko pootevřít dvířka a už svítí. Taky jsem si myslel, že to svítí stále.
- Reklama
hej,ale ja som nemal zapnuty motor ked som to robilDalik píše:Tuším že jsem tady na fóru zavadil o informaci, že to po určité době od vypnutí motoru zhasne samo, bylo to v minutách.

Svítí to i bez nastartovanýho motoru, i bez klíčku v zapalování. Prostě otevřeš kastlík a svítí, zavřeš kastlík, zhasne. Pokud se, je vadný spínač.
to ze sa zavrie to neznamena ze zhasne
. Co by to zhasinalo? tam je len jeden drot a to je vsetko.

Naposledy upravil(a) Samothe dne 27 led 2011, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvky,díky
Důvod: necituj poslední příspěvky,díky
Jak jsem psal, nejsem si jistej, já si jen pamatuju, že kdosi kdysi řešil otázku, z kama by mohl napájet jakýsi osvětlení a něco v tomhle smyslu mu bylo odpovězeno.lencys píše:hej,ale ja som nemal zapnuty motor ked som to robilDalik píše:Tuším že jsem tady na fóru zavadil o informaci, že to po určité době od vypnutí motoru zhasne samo, bylo to v minutách.ci je to az po zamknuti? Tu na fore som nieco k tomu hladal ale nic som nenasiel.
Rozhodně si počkej na fundovanější odpověď, možná se mi jen něco pomotalo v hlavě

Lampička je napojená konektorem se dvěma dráty. Musí, protože když je kastlík plastovej, kde bys vzal kostru?lencys píše:to ze sa zavrie to neznamena ze zhasnepueblo píše:Svítí to i bez nastartovanýho motoru, i bez klíčku v zapalování. Prostě otevřeš kastlík a svítí, zavřeš kastlík, zhasne. Pokud se, je vadný spínač.![]()
![]()
. Co by to zhasinalo? tam je len jeden drot a to je vsetko.
Tady je vidět kabel s konektorem:
Tady spínač. viz. první strana tohoto tématu:
dalik to som riesil ja ..jednalo sa o napojenie led pasikov a bubo cosi vravel ze to svetlo je chranene a po urcitom case nejde do neho stava ci co....ale svetlo by malo zhasnut hned ako zavres skrinku..aspon tak si myslim 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- vojtavojta
Vyzkoušeno, že světlo v otevřené schránce samo zhasne přibližně po 10min. po vystoupení z auta a zavření dveří. Po opětovném otevření dveří se otevřená schránka hned rozsvítí společně s vnitřním osvětlením. Je to stejné jako osvětlení zavazadlového prostoru a SPZ, také po určité době samo zhasne. SPZ ovšem při vypnutých světlech.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993