Automatický náklon xenonů
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatický náklon xenonů
2Westler
jj, u mně taky po chvilce, to bych řek, že je celkem nedořešený, protože, když se jen prohoupneš na nějakým výmolu, tak to protijedoucímu vypálí zorničky než se sklopí. Mělo by to reagovat hned.
jj, u mně taky po chvilce, to bych řek, že je celkem nedořešený, protože, když se jen prohoupneš na nějakým výmolu, tak to protijedoucímu vypálí zorničky než se sklopí. Mělo by to reagovat hned.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 17 led 2011, 20:19, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Kratas: Ja bych rekl ze AFL maji dynamickou a AHL tu "pomalejsi"...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Kolečko nemám soráč, jsem Tě přehlíd..
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI Enjoy
Z17DTH, r.v.2006, černý safír, xenon
Otas: Nn, to si pletes 2 veci. Jednak naklon dle zatizeni zadni napravy a pak naklon v kopci (do kopce/z kopce). Ten prvni je pomaly, ten druhy je rychly.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Nedá se zjistit jaký typ xenonů tam je někde na štítku v autě nebo tak něco?
Nene , to byla reakce na Martiniho, vim na co je kolečko, ale tim, že ho nemam by měla být automaticka elektronika ...Westler píše:Otas: Nn, to si pletes 2 veci. Jednak naklon dle zatizeni zadni napravy a pak naklon v kopci (do kopce/z kopce). Ten prvni je pomaly, ten druhy je rychly.
je zajimavy i když trochu odbočim jak ty afl ka jsou dělany myslim to nataceni do boku, jak točiš volantem na mistě tak nic, jak se rozjedeš a otačiš tak se natačí........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Westler
To si nerozumíme.... u nás v ulici do prudkýho kopce jsou napříč kanály a když do něj vjedu tak se auto prohoupne a svítím bůhví kam nahoru, takže ti co jedou proti mně, mě musej proklínat a když vidím jiný auta např. meďáka, tak ten se zhoupne, na zlomek sekundy oslní a okamžitě se sklopí. Je mi jasný, že máme čidlo jen na zadní nápravě,takže se sklopí, jen při zatížení ale to je ten nedostatek.
To si nerozumíme.... u nás v ulici do prudkýho kopce jsou napříč kanály a když do něj vjedu tak se auto prohoupne a svítím bůhví kam nahoru, takže ti co jedou proti mně, mě musej proklínat a když vidím jiný auta např. meďáka, tak ten se zhoupne, na zlomek sekundy oslní a okamžitě se sklopí. Je mi jasný, že máme čidlo jen na zadní nápravě,takže se sklopí, jen při zatížení ale to je ten nedostatek.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 17 led 2011, 20:26, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Meli jsme tu link na webovku kde to slo, ale uz nefacha.kraťas píše:Nedá se zjistit jaký typ xenonů tam je někde na štítku v autě nebo tak něco?
To je škoda, ale já si fakt myslím, že jsou origo, akorát jestli AHL nebo AFL .... jak se to dá vizuálně rozeznat?