mohlo ale já žádný nemam, pouze ten přepínač by se ti mohl hoditpueblo píše:Hmmmm, v tom případě by to mohlo bejt něco použitýho a levnějšího, ne?
Dodatočná montáž hmloviek?
Re: Dodatočná montáž hmloviek?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Aha tak to dik za info, ale prijde mi ze tam jsou stejne zbytecny.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vojto hledal jsem a našel tohle, ale to už asi není, co?
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... ama#p14110
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... ama#p14110
nárazník už není, mlhovky jsou z něj
ale kdybys chtěl předělat na facelift tak díly seženu, to nebude problém
ale kdybys chtěl předělat na facelift tak díly seženu, to nebude problém
No Vojto a čo by vyšlo celé prerobenie prednej masky na tu po facelifte?
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
A keď už tu boli spomenuté tie xenóny viem čo všetko na to treba dokonca mám na svojej astre aj predprípravu na ostrekovače, myslím si že xenóny sa tiež dajú zohnať bez problémov ale čo s tým dynamickým nastavovaním svetiel? viem že treba čidlo na nápravu ale čo dalej Vojto ty tu vieš vždy všetko:) vieš aj v tomto poradiť?
na předělání na facelift potřebuješ nejen masku ale i nárazník (včetně mřížek a spodního gumovýho spojleru - vše je na facelift jiný) a plastovej držák na výztuhu
masky jsou drahý protože nový stojí kolem 7000 tak na vraku si říkají tak 3500, nárazník kompletní třeba 4000 ale to záleží na tom jak kde, plastovej držák na výzruhu stojí novej asi 450 kč a jeden novej mám, nechám levnějc
jinak co se týče xenonů tak je potřeba dát čidlo na zadní nápravu (na každou karosářskou verzi je jiný), od něj dotáhnout kabely k pedálu spojky kde je schovaná řídící jednotka, od této jednotky vedou tuším 3 kabely do předního el. centra a napájení, potom je potřeba upravit svorkovnici světel tak že se přidají 2 kabely na kostru a v případě AFL xenonů se prohodí pin 7 a 8 mezi sebou, pak se musí přepinovat napájení světel v předním el. centru, jeden kablík od přepínače světel se píchne do jednotky u spojky a vymění se přepínač světel a pak se půl dne vše programuje aby to fungovalo ale pro člověka kterej se vyzná ve schématech nebo už to dělal (jako já ) je to bez problému
masky jsou drahý protože nový stojí kolem 7000 tak na vraku si říkají tak 3500, nárazník kompletní třeba 4000 ale to záleží na tom jak kde, plastovej držák na výzruhu stojí novej asi 450 kč a jeden novej mám, nechám levnějc
jinak co se týče xenonů tak je potřeba dát čidlo na zadní nápravu (na každou karosářskou verzi je jiný), od něj dotáhnout kabely k pedálu spojky kde je schovaná řídící jednotka, od této jednotky vedou tuším 3 kabely do předního el. centra a napájení, potom je potřeba upravit svorkovnici světel tak že se přidají 2 kabely na kostru a v případě AFL xenonů se prohodí pin 7 a 8 mezi sebou, pak se musí přepinovat napájení světel v předním el. centru, jeden kablík od přepínače světel se píchne do jednotky u spojky a vymění se přepínač světel a pak se půl dne vše programuje aby to fungovalo ale pro člověka kterej se vyzná ve schématech nebo už to dělal (jako já ) je to bez problému
No je toho hodne ale v lete zarobím, pošetrím a poprípade viem na koho sa obrátiť:)
caute prosim vas ako dam dolu na astre ten plast co je na hmlovky? pozeral som to prave a niako to nejde dolu dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
- vasekpetr1
Mám dotaz: jaké barvy jsou konektory pro mlhovky ( jsou modré, tak jako pro "géčko"?) a dle vašich zkušeností jsou při sundaném nárazníku hned vidět nebo jsou někde šikovně zastrčeny s kabeláží do svazku? Uvažuji o předních mlhovkách a nějak ty kabely nemůžu najít . Pouze jsem objevil u nádržky na ostřikovače jeden nezapojený konektor hnědé barvy, o kterém si myslím, že bude pro CC hladina v nádržce. Přitom mám ostřiky předních světel, auto dovoz z Dánska, tak jsem si říkal, že by ta příprava tam mohla být.
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 185 tkm
...a bydlím v Hospodě (Červené )...
...a bydlím v Hospodě (Červené )...