Celodenní svícení - poloha vypínače
Re: Celodenní svícení - poloha vypínače
Ak naštartuješ pri polohe vypínača "auto" a prepneš do polohy "0" tak sa nič nedeje, ak prepneš na parkovačky tak zhasnú svetlomety a svietia len parkovačky. Musím vyskúšať ako to reaguje ak naštartuješ a máš vypínač v polohe "0"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Tím "Nic neděje" myslíš jako že nezhasnou potkávací a nebo že nic nesvítí.
Hegio
Opel Zafira B, 1.9 CDTI, motor Z19DTH (5/2006)
Opel Zafira B, 1.9 CDTI, motor Z19DTH (5/2006)
Myslím že to zostane svietiť ako na "auto"
Bohužel , svítí , ale nejdou přepínat světla na dálku ( to aby jsi přes den nezapomněl a svítil třeba pořád dálkou ) Na dálku lze přepínat po přepnutí na 2. polohu po obrysu . V poloze AUTO je to tedy bez nutnosti večer přepínat z 0 na potkávací , vše řídí senzor .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Načo by si chcel svietiť diaľkovými cez deň????
Já určitě na nic Ale některá z drahých poloviček určitě klidně ano ( omylem samo ) Prý proto to tak mají soudruzi z NDR vymyšlené
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Tak se taky pridam do klubu tech kterym automaticke sviceni prestalo fungovat, nu coz, odpojil jsem baterii na 2min a pote zapojil a vida uz to zase jede, jen skoda ze mam vynulovanou spotrebu od koupi auta co jsem si stradal, takze ted v zime to bude vyssi cislo a taky ze mam vse v nemcine, no o u duvod vic brzy udelat upgrade na cestinu do myho milacka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mám vysledováno na několika vozech /Astra i Zafira/,že nejčastěji dojde k výpadku denního svícení takto.
Přes den používáno denní svícení,navečer zapnuto normální noční svícení,pak někam dojedou v noci a nejdřív vypnou klíčkem motor a pak teprve světla.A ejhle ráno nejde denní svícení.
Při dodržení po zastavení nejdříve vypnout světla a pak klíček se to nikdy nestalo.
Miloshi přepnutí do EN máš v návodu k obsluze
Jinak návody k obsluze na mnoho Opelů vč Insignie jsem již poskytl,jestli se ti někde zatoulali,tak písni Trdlovi-měl by je mít.
Přes den používáno denní svícení,navečer zapnuto normální noční svícení,pak někam dojedou v noci a nejdřív vypnou klíčkem motor a pak teprve světla.A ejhle ráno nejde denní svícení.
Při dodržení po zastavení nejdříve vypnout světla a pak klíček se to nikdy nestalo.
Miloshi přepnutí do EN máš v návodu k obsluze
Jinak návody k obsluze na mnoho Opelů vč Insignie jsem již poskytl,jestli se ti někde zatoulali,tak písni Trdlovi-měl by je mít.
Dělám to přesně jak ty píšeš, že bych to dělat neměl a denní svícení (zatím) OK! On člověk na to vypínání zapomíná
Všiml sjem si , že máš vypínač s polohou AUTO a senzor . To ti přestalo fungovat v této poloze ? Nebo jsi to měl přeplé jinak ?milosh píše:....Tak se taky pridam do klubu tech kterym automaticke sviceni prestalo fungovat.....