Zásuvka 12V v kufru
Re: Zásuvka 12V v kufru
Tak jsem si radostně myslel , že moje zásuvka v kufru (caravan ) je funkční a ona je to jenom příprava ( zásuvka není zapojená , holé konektory )
To zapojení podle schématu je na stálý proud , nebo až po zapnutí zapal. ?
Pokud na stálý , nemá Astra nějaké časové bezp. odpojení stáleho proudu např.
po hodině ?
Takže kostra zapojit kamkoli ? A jeden drát do konektoru XR3 na pin 2 ?
A novou pojistku (15A) do pozice FR30 ? To je vše , nebo nějaká připomínka k montáži ?
To zapojení podle schématu je na stálý proud , nebo až po zapnutí zapal. ?
Pokud na stálý , nemá Astra nějaké časové bezp. odpojení stáleho proudu např.
po hodině ?
Takže kostra zapojit kamkoli ? A jeden drát do konektoru XR3 na pin 2 ?
A novou pojistku (15A) do pozice FR30 ? To je vše , nebo nějaká připomínka k montáži ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
to je vše a měl by to být stálý proud
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To: RomanN
zatím nedopadlo . Všechno jsem sehnal, i krásnou zásuvku s černou záklopkou, ale odvolali mě k jiným povinnostem .
Předpokládám, že se k tomu dostanu až o víkendu. Pak nafotím moje nešikovný ruce a pokusím se o návod
zatím nedopadlo . Všechno jsem sehnal, i krásnou zásuvku s černou záklopkou, ale odvolali mě k jiným povinnostem .
Předpokládám, že se k tomu dostanu až o víkendu. Pak nafotím moje nešikovný ruce a pokusím se o návod
ještě doplním:
origo zásuvka s černou krytkou
skládá se ze dvou částí:
1744078 116kč
1744311 62kč
origo zásuvka s černou krytkou
skládá se ze dvou částí:
1744078 116kč
1744311 62kč
to vojta:
Vojto zjistil jsem, že pojistku 15A mám na pozici FR30 už osazenou a konektor XR3 má osazen pin2 a vede z něj drát. Dá se tedy předpokládat, že je svazek na zásuvku už připravenej a je zakončenej konektorem? Nebo je ta pojistka ještě pro něco jinýho a musím k tomu "dobastlit" ještě drát pro zásuvku?
Kdyby tam ta příprava byla, kde konkrétně mám hledat? Já mám v kufru takový to čalounění a na bocích lyžiny pro všechny ty nesmysly typu flexi..... Než to budu rozebírat, tak abych alespoň tušil
Díky
Vojto zjistil jsem, že pojistku 15A mám na pozici FR30 už osazenou a konektor XR3 má osazen pin2 a vede z něj drát. Dá se tedy předpokládat, že je svazek na zásuvku už připravenej a je zakončenej konektorem? Nebo je ta pojistka ještě pro něco jinýho a musím k tomu "dobastlit" ještě drát pro zásuvku?
Kdyby tam ta příprava byla, kde konkrétně mám hledat? Já mám v kufru takový to čalounění a na bocích lyžiny pro všechny ty nesmysly typu flexi..... Než to budu rozebírat, tak abych alespoň tušil
Díky
tak u mě taky konektor a zásuvka obsazeny . Ale pochybuju , že jsou někam vyvedeny dráty k zásuvce , to by ji přece rovnou zapojili ? Mě tam trůní nezapojená a po drátech v okolí ani památky , to by musely být někde hóódně zastrčený
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
ta pojistka i ten kabel je určen apouze pro tuto zásuvku takže někam to výst musí, je možný že v kombi je to umístěný jinde než ve vanu ale když máte pin 3 obsazenej tak ten kabel z něj může výst jenom do tý zásuvky tak hledejte
Tak to jsem se do zástrčky na piny nekoukal , vede z ní svazek drátů , ale k čemu vedou .... ?? , ale pojistka je obsazena 100% !!vojta píše:.....ale když máte pin 3 obsazenej ......
No snad to někdo časem rozlouskne a půjde udělat samodomo , nebo pak už jen autorizák a dotaz tam .
svazek se pak větví a jde různě po autě, hledal bych u toho zadního světla na straně spolujezdce, někam ten kabel jít musí, v cestě už zádnej konektor není
z mojí astry mam zkušenost že zadní el centrum má obsazeno uplně všechny pojistky i na věci který tam nemám...
z mojí astry mam zkušenost že zadní el centrum má obsazeno uplně všechny pojistky i na věci který tam nemám...
ted koukám do ceníku astry a je tu položka
Elektrická zásuvka v zavazadlovém prostoru
pouze Caravan, nelze pro essentia, pro enjoy a cosmo za příplatek 600 kč
Elektrická zásuvka v zavazadlovém prostoru
pouze Caravan, nelze pro essentia, pro enjoy a cosmo za příplatek 600 kč