Marinaaaa píše:Dotaz mířený na Pepase: Jak to vypadá s ovládáním nezávislého topení či přihřívače přes MKJ? Nějaký pokrok? Zima se blíží a ráno se už topení zapíná..(pro uvedení do obrazu pro ostatní: Jedno z přání uživatelů co mají MKJ a topení je umožnění vypínání topení přes MKJ při drobném popojíždění, přeparkování, a tudíž zabránění častého spouštění a vypínání topení v těchto nechtěných situacích.
Marinaaaa:
Vecter je málo, musíme počkat, viz níže odpověď PepaS:
martulik
PepaS
Předmět příspěvku: Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
PříspěvekNapsal: 11 srp 2012, 18:36
moje plány prací na Vectra-C výrazně narušil zájem majitelů CIDů o Modul Video Konvertoru. Myslel jsem si, že po dokončení základních komfortních funkcí pro A-H a Z-B budu mít klid na práce na V-C, jenže hodně majitelů CIDů lační po videu, takže jsem musel změnit svoje priority

. V současné době jezdí MKJ v 11 vozech Vectra-C a krom chybějících komfortních funkcí tam mám ještě resty u motorů Z28NEx a Z30DT – za hlavu to hodit nemohu, ale budu to řešit později

. Asi se majitelé V-C na mě zlobí, za což se jim omlouvám, ale jinak to nejde...
Co se týče rozšiřování funkcí MKJ, jsem ve fázi sbírání nápadů a připomínek. Jakmile vypustím MVK do světa, vrátím se zase k rozšiřování funkcí MKJ (první na řadě bude V-C)
A stav MVK? Navrhuji plošný spoj - viz. obrázek...