Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
Také mám zájem o jeden kus modulu!
Zafira B Elegance 1.9 CDTI-110 kW,r.v. 2006. MKJ-26
- Reklama
To mi pripomina, kdyz mel vyjit novy iPAD od Apple, nikdo nevedel jak bude vypadat, kolik bude stat, ale chteli ho mit vsichni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo s tím iPodem to sedí, v číně dokonce už vyrobili 5ku a v americe jen vylepšili 4ku a vydání 5ky odložili ) ale každopádně ten modul vypadá velmi zajímavě a některé funkce by se mi hodily, ale počkám jak to dopadne
Zafira 1,9 CDTi 88kW 2005, CD70 NAVI, park pilot, automatická klimatizace a spostu drobností co auto umožňuje
heh jeste budete slintat vy co tady kydate ty kecy ze to nikdy nebude a tak podobne, prstickem budete skrabat abysme vam to predvedli co vse to umi v realu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Cenu jsem uvedl 23. května 2011 na straně 22 tohoto vlákna, ale zapomněl jsem na DPH + clo a mírnou korekci vlivu naprosto divokých kursů USD vůči CZK (90 % součástek nakupuji za USD a konektor za Euro).
Konečná cena sériově vyrobeného MKJ bude 2.500 Kč
2 milosh: v Litoměřicích se budou moduly zapouzdřovat a asi tam pojedou poštou
2 pueblo: samozřejmě když se někdo domluví, nebude problém hromádku MKJ vyzvednout v Lysé nebo v Praze
Konečná cena sériově vyrobeného MKJ bude 2.500 Kč
2 milosh: v Litoměřicích se budou moduly zapouzdřovat a asi tam pojedou poštou
2 pueblo: samozřejmě když se někdo domluví, nebude problém hromádku MKJ vyzvednout v Lysé nebo v Praze
Super cena Ale na to kolik jsi tomu venoval prace jsi mohl dal i 2600,- (joke - i trojka by byla v pohode )
Az ti napise Hombre a podobny kecalkove ze to taky chce tak to chci ten mail ci SZ videt
Az ti napise Hombre a podobny kecalkove ze to taky chce tak to chci ten mail ci SZ videt
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Cena ..... těším se.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
neboj, nenapíšu. Po roce a půl co auto mám už neplánuji nákup žádných čičáren. Teď už ty prachy radši proliju nádrží.milosh píše:...Az ti napise Hombre a podobny kecalkove ze to taky chce tak to chci ten mail ci SZ videt