Pojistky
Re: Pojistky
Jednou jsem se na ně ptal v Oplu, řekli mi, ať je nekupuju, že až mi některá z těch silných shoří, stejně s tím na silnici nic neudělám, tak nevím..
- Reklama
to sice pise, ale ani jedna z tech co pise to neni ja jsem je sehnal v Praze v Brániku ale jak se jmenuje uz si nepamatuju ... na otestovani ti staci vzit ji treba z vyhrivani zadniho okna a pak si ji koupit.
Astra H kombi 2007 - 1,6 XER 85kw, bílá, LPG, tempomat, navigace, ...
dobrý nápad, zkusim tam dát jinou a zjistim to.
takže před chvilkou přehozena pojistka z vyhřívání do těch ostřikovačů a nic, teda myslim, musim totiž dlouho držet páčku než to začne stříkat. takže jestli to reaguje okamžitě a nic to nevystříkne tak je to jedno.
takže před chvilkou přehozena pojistka z vyhřívání do těch ostřikovačů a nic, teda myslim, musim totiž dlouho držet páčku než to začne stříkat. takže jestli to reaguje okamžitě a nic to nevystříkne tak je to jedno.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
Re Papak: Vysúvajú sa tlakom vody
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
-
a ako sa zasúvajú späť? mne sa nikdy neschovajú až úplne, musím to zatlačiť rukou, či?Kesi píše:Re Papak: Vysúvajú sa tlakom vody
Len tlakom pružiny. Možno by si to mal vyčistiť a namazať
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
-
Dík za radu, skúsim to pozrieť...
nemate nekdo "planek" ktera pojistka je k cemu? Na Gecku to je napsany na krytu pojistkove skrine ale u hacka nic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloší,a co si najít na tvých stránkách návod k obsluze a stahnout si jej.
https://www.opel-astra-h.cz/download-ke-stazeni/
Od strany 242 to tam je.
https://www.opel-astra-h.cz/download-ke-stazeni/
Od strany 242 to tam je.
No ja si rikal ze to tady nekde je Cucim dnes jen do JAK NA TO ale moc tam toho neni k tematu central
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet