Autobateria
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobateria
Nejčastější příčina - diodový můstek.
Oprava tuším kolem 2000 Kč...nevím přesně.
Edit:
Pro kontrolu dobíjení se mrkni v servisním menu, jestli se zvednou po nastartování Volty......nepotřebuješ žádný multimetery.
Oprava tuším kolem 2000 Kč...nevím přesně.
Edit:
Pro kontrolu dobíjení se mrkni v servisním menu, jestli se zvednou po nastartování Volty......nepotřebuješ žádný multimetery.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Tak nevím jestli odchází baterka nebo altík ráno startér trochu pokulhával, ale motor naskočil. otáčky se zvýšily na cca 1100ot, jinak kontrolka žádná... napětí kolísalo kolem 11Vna volnoběh, po cca 10km už kolem 12V za jízdy. Baterku mám ještě originál (2005), přecejen má svůj věk, jen doufám že to nebude i altík...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pořadne promer i pri zatezi jak dobiji..ja uz taky musel menit baterku a to mam rok vyroby 2008
Opel Astra OPC
Juray tá baterka už chce do dôchodku
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Juro taky mam r2005 a odesla letos ze dne na den ani se nerozloucila Ale za dvojku sezenes v pohode Vartu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jirko, zkus to tady: http://www.cekl-eshop.cz/
Do Prahy jezdíš k sestře..
Do Prahy jezdíš k sestře..
Baterku jsem nakonec sehnal od známýho i v sobotu po práci za krásný peníz, jenže ouha, baterkou to není nastartoval jsem uplně jinak než dřív :-O krásně to točilo, vše víc svítílo i posilovač se mi zdálo že šel lehčeji. Jenže pak koukám na U-temp a na volnoběh kolem 11,5V, za jízdy max. 12,5V. Dnes jsme to měřili a do baterky jde při 2000ot kolem 12V, což je určitě málo že? Taky po zamknutí auta teče z baterky furt asi 4-5A, což je taky divný. žeby bral něco špatnej altík?
Ještě otázka, vadí když odpojím na noc baterku? Vím že se vynulují oba BC ale jestli se nezakóduje něco víc, když bude odpojená dlouho? děkuju
Ještě otázka, vadí když odpojím na noc baterku? Vím že se vynulují oba BC ale jestli se nezakóduje něco víc, když bude odpojená dlouho? děkuju
Kľudne ju môžeš nechať odpojenú
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Díky Kesi, ráno bych měl asi honičku nabíjet baterku, stíhat auto na 7 odvést do servisu a pak našlápnout věrnou ČZ a pádit si to do práce
Jaký má být odběr z baterie ve vypnutém a zamčeném stavu?
Mě to bere 77mA, tj. 1,8Ah/den. Zdá se mi to moc.
Mě to bere 77mA, tj. 1,8Ah/den. Zdá se mi to moc.