Klimatizace i po doplneni nefouka
Re: Klimatizace i po doplneni nefouka
Niekde by to fuňelo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Zmáčkni prostřední kolečko na ovládání klimatizace a zapni komresor.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Destroyer: To by byl gól, kdyby nezapnul klimu.... , ale to snad ví, kde se spouští.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Stejny problem jsme meli kdysi na G-cku, pomohla vymena dehydratoru.
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
Jen jsem to zkusil, ale jeden nikdy neví co se komu hlavou honí.
Astra H, Z19DTH, 2005
Diky za info, klimatizaci podle navodu zapnout umim , ale opakovani je matka moudrosti, takze prostredni kolecko jsem zmacknul, dokonce na displeji zmizel napis ECO .
Ne fakt vazne, docela me to stve, leto na krku, kindos vzadu rve kdyz je mu vedro, patne se tak cestuje - tak poradte please ?? Dehydrator ??? to je co ??? V manualu o tom neni ani slovo
Zitra ji zkusim nacist,snad to zavadu ukaze, barva se zatim nikde neobjevila, koukali jsme pod lampou a nikde nic.
Ne fakt vazne, docela me to stve, leto na krku, kindos vzadu rve kdyz je mu vedro, patne se tak cestuje - tak poradte please ?? Dehydrator ??? to je co ??? V manualu o tom neni ani slovo
Zitra ji zkusim nacist,snad to zavadu ukaze, barva se zatim nikde neobjevila, koukali jsme pod lampou a nikde nic.
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
Ak budeš na diagnostike tak daj kontrolu akčných členov a vyskúšaj či naozaj zapína komresor.
Ok,Dostanu se tam bohuzel az pristi tyden, maji plno, vsem hezky vikend bez nehod
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
mne robí klíma to isté,ked som bol plniť mechanic mi povedal že fučia oba ventily.
takže som ich kúpil a vymenil,po naplnení a testovaní kontrastnou látkou a "čuchačom " bolo všetko OK,ale za
14 dní klíma znovu nejde
kompresor spína,tak už ma napadá len ten dehydrátor, ale neviem ho nájsť, nemenil ho ešte nikto na H-čku? a je tam vôbec niečo také
zhodil som nárazník, ale ani chladič klímy nevyzerá byť prehrdzavený.
zajtra skúsim skociť k mechanikovy čo mi to plnil či nebude niekde vidieť kontr.látku je tam teraz dobrý prístup.
takže som ich kúpil a vymenil,po naplnení a testovaní kontrastnou látkou a "čuchačom " bolo všetko OK,ale za
14 dní klíma znovu nejde
kompresor spína,tak už ma napadá len ten dehydrátor, ale neviem ho nájsť, nemenil ho ešte nikto na H-čku? a je tam vôbec niečo také
zhodil som nárazník, ale ani chladič klímy nevyzerá byť prehrdzavený.
zajtra skúsim skociť k mechanikovy čo mi to plnil či nebude niekde vidieť kontr.látku je tam teraz dobrý prístup.
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI 74 kw Z17DTH r.v.2005
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
Dehydrátor je súčasťou chladiča. Je na ľavej strane v smere jazdy, je to ten valec. Neviem ale či sa ti ho podarí otvoriť, je to hliník a určite bude zoxidovaný.
Na obrázku na pravej strane:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
Na obrázku na pravej strane:
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view