![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
edit: hmmm, tak nerozeeru, alespoň ne zítra. Zadní tapec je na plastový cvočky a bojím se, že bych je díky mrazu rozlámal
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Tapacir je zbytocne davat dole vo dverach sa nic nehybe, kable z auta idu az na konektor do dveri. Odpoj konektor od dveri, rozcvakni ten plastovy uchyt toho gumeneho husieho krku, potom ho uvolni aj z b-stlpika, vtlac ho trosku dnu az ked neuvidis ci je to polamane, lame sa to tak 2cm od konektora.pueblo píše:Ono dokud se dveřma nehejbe, všechno funguje, i kontrolka na přístrojích, vnitřní osvětlení... Ale jakmile s nima hnu, CVAK. Bude tam někde zlomenej drát nebo co. Zítra to rozeberu, nafotím a dám vědět. Tedy jestli nezmrznu
edit: hmmm, tak nerozeeru, alespoň ne zítra. Zadní tapec je na plastový cvočky a bojím se, že bych je díky mrazu rozlámal
Ahoj, mám ten samý problém. Auto zamčené a zadními levými dveřmi ho otevřu. Už jsem nad tím dumal a přišel jsem na to, že si člověk musí nějak pohrát s dálkovým centrálem a těmi dveřmi. Jenže jak jsem na to přišel, tak jsem hned zkoušel jak k tomu došlo. Přišel jsem na to, že jsem zamknul auto dřív než ty zadní dveře. Jenže já pak už za boha nepřišel na to jak jsem to opravil.pueblo píše:Tak jsem se s tím nesmířil a pátral dál. Mám další poznatek. Dělají mi to jen levé zadní dveře. Ostatní, i kufr, jsou v pohodě, auto zůstane zamčené. Takže se ponořím do kabelovýho svazku do levých zadních dveří, už se tu několikrát psalo o problému s prodřenými dráty. Uvidím.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |